nefesbuse Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Haziran 2020 1 4 1 30 1 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi nefesbuse #1 Merhaba arkadaşlar ben 6 Şenedir adet olmuyorum çok hastane gittim ama net birşey söyleyen olmadı şuanevkiyim ve korkuyorum çocuğum olmaz diye
Merhaba arkadaşlar ben 6 Şenedir adet olmuyorum çok hastane gittim ama net birşey söyleyen olmadı şuanevkiyim ve korkuyorum çocuğum olmaz diye
tugcekb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Aralık 2018 6.359 11.397 198 33 1 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi nefesbuse #2 nefesbuse .!.: Merhaba arkadaşlar ben 6 Şenedir adet olmuyorum çok hastane gittim ama net birşey söyleyen olmadı şuanevkiyim ve korkuyorum çocuğum olmaz diye Genişletmek için tıkla... adet olmazsa yumurtlama olmuyor demektir yumurtlama olmadanda hamile kalmak mumkun degil. İyi bir doktora gorunun sorun ne ogrenin tedavisi varsa tedavi olursunuz
nefesbuse .!.: Merhaba arkadaşlar ben 6 Şenedir adet olmuyorum çok hastane gittim ama net birşey söyleyen olmadı şuanevkiyim ve korkuyorum çocuğum olmaz diye Genişletmek için tıkla... adet olmazsa yumurtlama olmuyor demektir yumurtlama olmadanda hamile kalmak mumkun degil. İyi bir doktora gorunun sorun ne ogrenin tedavisi varsa tedavi olursunuz
tugcekb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Aralık 2018 6.359 11.397 198 33 1 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi nefesbuse #3 yasiniz kac bu arada? menopoza girmis olabilir misiniz?
06rey38 Zalımsın HAYAT.. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 29 Nisan 2016 729 393 103 35 Bingöl 14 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi nefesbuse #4 nefesbuse .!.: Merhaba arkadaşlar ben 6 Şenedir adet olmuyorum çok hastane gittim ama net birşey söyleyen olmadı şuanevkiyim ve korkuyorum çocuğum olmaz diye Genişletmek için tıkla... Benim yengem ilacsiz adet olamiyordu. Ama hamile kaldi. Hersey nasip kismet. Allah ol der ve olur.
nefesbuse .!.: Merhaba arkadaşlar ben 6 Şenedir adet olmuyorum çok hastane gittim ama net birşey söyleyen olmadı şuanevkiyim ve korkuyorum çocuğum olmaz diye Genişletmek için tıkla... Benim yengem ilacsiz adet olamiyordu. Ama hamile kaldi. Hersey nasip kismet. Allah ol der ve olur.