- 6 Ocak 2022
- 131
- 31
- 48
- 28
- Konu Sahibi guleysah34
Selamünaleyküm hanimlar adetim gecikti test yaptım negatif adet olmak için napabilirim??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soğanı kaynatıp suyunu sabah ve akşam aç karnına 1 hafta boyunca içinSelamünaleyküm hanimlar adetim gecikti test yaptım negatif adet olmak için napabilirim??
Kullandım 15 gün hemde ama bişey yaramadi sanki o geciktrdi yaaSoğanı kaynatıp suyunu sabah ve akşam aç karnına 1 hafta boyunca için
Soğan suyu uyguladm ama maalesef aynn randevu aldım gitcemBana adaçayı çok iyi gelmişti. İki üç gün düzenli içtikten sonra beş gün geciken reglim gelmişti. Ama bir jinekologa da gidin mutlaka kontrol amaçlı. Geçmiş olsun
Uyguladım hemde 15 gün ama bı faydası olmadı yani belki iltihap için iyi gelmiştr ama adet olamadımSoğan kürü saracoglunun tafsiye ederim . Ben cok memnun kaldım adetim bu şekilde döngüye girdi. 6 ayda bir yaparım bu kürü. Netten bakabilirsiniz ilginizi çekerse.
Aa cok şaşırdım bende ve çevremde çok etki etmişti. Hayit tohumu içiliyor bide ama ben onu hiç icememiştim tadı iğrençti. Bol dereotu maydanoz tüket birde. Ne kadar geciktin? Birde testler bazen cikmayabiliyor kan testi tafsiye ederim. Ne olur ne olmazUyguladım hemde 15 gün ama bı faydası olmadı yani belki iltihap için iyi gelmiştr ama adet olamadım![]()
12 gün Kan testi yaptım negatifti bende hayıt otuna başlamayı düşünüyorumAa cok şaşırdım bende ve çevremde çok etki etmişti. Hayit tohumu içiliyor bide ama ben onu hiç icememiştim tadı iğrençti. Bol dereotu maydanoz tüket birde. Ne kadar geciktin? Birde testler bazen cikmayabiliyor kan testi tafsiye ederim. Ne olur ne olmaz
Hmm bilmiyrm ki ya galiba herşey herkeste aynı etkiyi göstermiyorBende aspirin içerim hemen söktürür