• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olmak için napmaliyim!!

Soğan kürü saracoglunun tafsiye ederim . Ben cok memnun kaldım adetim bu şekilde döngüye girdi. 6 ayda bir yaparım bu kürü. Netten bakabilirsiniz ilginizi çekerse.

Doktora gidin. Herkesin bünyesi farklı. Kafanıza göre bir şey kullanmayın.
Ayrıca geç döllenme vs olabilir. Doktor kontrolünde ilerleyin.

Bana adaçayı çok iyi gelmişti. İki üç gün düzenli içtikten sonra beş gün geciken reglim gelmişti. Ama bir jinekologa da gidin mutlaka kontrol amaçlı. Geçmiş olsun

Uyguladım hemde 15 gün ama bı faydası olmadı yani belki iltihap için iyi gelmiştr ama adet olamadım 😏
Aa cok şaşırdım bende ve çevremde çok etki etmişti. Hayit tohumu içiliyor bide ama ben onu hiç icememiştim tadı iğrençti. Bol dereotu maydanoz tüket birde. Ne kadar geciktin? Birde testler bazen cikmayabiliyor kan testi tafsiye ederim. Ne olur ne olmaz

Aa cok şaşırdım bende ve çevremde çok etki etmişti. Hayit tohumu içiliyor bide ama ben onu hiç icememiştim tadı iğrençti. Bol dereotu maydanoz tüket birde. Ne kadar geciktin? Birde testler bazen cikmayabiliyor kan testi tafsiye ederim. Ne olur ne olmaz
12 gün Kan testi yaptım negatifti bende hayıt otuna başlamayı düşünüyorum

Eger hamile kalmak icin cabaliyorsaniz bitkiselde olsa kendi kafaniza gore yada tavsiyelere gore bir sey yapmayin. Biraz bekleyin bazen gecikmeler olabilir. Yine gelmezse doktora gidon en iyisi. Bazen kist varsa o da adet gecikmesi yapabiliyor.

Back
X