• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olmadım. Ne yapabilirim?!

Regl geciktikce stres ve şişkinlik olur sizi anlıyorum, söktürücüler hamile olsanız bile tutunmasini kolaylaştırır değilseniz ilaç bitince regl olursunuz doktor böyle söylemişti bana ama hormon dengeleyici hayıt tohumu ise yarar gebelige zarar vermez.

fikir veren herkese teşekkür ederim. Hamile olmadığım için bi an önce sökülsün istedim maydonoz soğan kekik suyu falan bunların zararlı olmayacağını düşündüm ilaç kullanmaktansa bunları deneyeyim dedim.
Regl geciktikce stres ve şişkinlik olur sizi anlıyorum, söktürücüler hamile olsanız bile tutunmasini kolaylaştırır değilseniz ilaç bitince regl olursunuz doktor böyle söylemişti bana ama hormon dengeleyici hayıt tohumu ise yarar gebelige zarar vermez.
Aynen arkadaşım dediğin gibi stres siskinlik sinirlilik iki ayrı doktorda söktürücü kullanma aşırı kanama yapabilir dedi önermediler. Küçük bi şehirde yaşıyorum eşimin işi dolayisiyla fazla doktor tercihim de Yok.

Hayırlısı diyelim bakalım biraz kullandım soğan suyu maydonoz suyu kekik suyu bekleyim bari şimdi de..

Back