• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olmadım. Ne yapabilirim?!

Temtemmm

Taze anne adayı 🤰🏼
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
91
Puanlar
98
kızlar merhaba..

bende pko var 1 senedir bebek deniyoruz Ama olmadı. klomen tedavisi görüyorum 3.deneyişm ilk ay yumurtalarım büyüdü Ama gebelik olmadı. Adetim tam gününde geldi. İkinci ay yumurtam oluşmadı adetimi 2,5 ay sonra oldum. Bu ay yumurtam oluştu fakat tam olarak büyümedi. Adetim 3 hafta gecikti ve sonuç yine negatif...

şimdi sorum şu; adet olmak için bitkisel olarak neler yapabilirim? Doktorum söktürücü ilaç vermiyo kendiliğinden gelsin diye bekletiyor.. önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

kızlar merhaba..

bende pko var 1 senedir bebek deniyoruz Ama olmadı. klomen tedavisi görüyorum 3.deneyişm ilk ay yumurtalarım büyüdü Ama gebelik olmadı. Adetim tam gününde geldi. İkinci ay yumurtam oluşmadı adetimi 2,5 ay sonra oldum. Bu ay yumurtam oluştu fakat tam olarak büyümedi. Adetim 3 hafta gecikti ve sonuç yine negatif...

şimdi sorum şu; adet olmak için bitkisel olarak neler yapabilirim? Doktorum söktürücü ilaç vermiyo kendiliğinden gelsin diye bekletiyor.. önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Bebek düşünüyorsanız söktürücü kullanmayın.

Doktorunuz kendiliğinden gelsin diye bekletiyorsa sizin ekstra bişey yapmanız doğru olur mu?

Bitkisel olarak sordum ben doktorum İLAÇ kullandırmıyor...

Bu şekilde de adetim çok geç geliyo ve tedavim de gecikiyor doğal olarak. Bitkisel bişeyler yaptığımda zararı olur mu kı?

Adet söktürmeye çalışıyorsunuz ya hamileyseniz. Hamile olmadığınızdan eminseniz bir şey diyemem ama.
Kaldı ki doktor bekle demiş.

bitkisel ürünleri de dikkatli kullanmak gerekiyor canım
bence akışına bırak
inşallah bebeğini en kısa sürede kucagına alırsın

Adet söktürmeye çalışıyorsunuz ya hamileyseniz. Hamile olmadığınızdan eminseniz bir şey diyemem ama.
Kaldı ki doktor bekle demiş.
Eminim ya bir hafta geçtiğinde kan verdim negatifti geçen cuma yine kan verdim yine negatif. Olsaydı çıkardı mutlaka..3.hafta geçti yani 27sinde olmuştum bu ayın 27sinde 2 ay olacak

Bitkisel olarak sordum ben doktorum İLAÇ kullandırmıyor...
Hanımefendi ilaç dediğimiz şeyler de bitkilerden yapılıyor, ot halinde olunca çok doğalmış gibi geliyor ama onların da vücut üstünde ilaç gibi büyük etkisi olabiliyor.
Belki doktorunuz periyodunuzun düzenini inceleyerek yeni bir tedavi önerecek. Belki kullandığınız bitki Pcos olan kişilerin periyodunun dengesini iyice bozacak.Hassas bir konu, kendiniz karar vermeden yalnızca doktorunuza danışın.

Bebek isi inanin kismet,belki daha vakti gelmemistir,siz icinizi kafanizi ferah tutun..ne kadar cok bazi seyleri zorlarsaniz o kadar gecikir..Hakkinizda hayirlisi olsun

klomen tedaviye yanit vermediyse kist olusuyor ondan adetin gecikiyir benimde tedaviye cewap vermedi doktor bitkisel kurler deneyebilirsin dedi ..baska doktora gittim adet sokturucu verdi adet olunca gidip tahlil yapturcakmisim hormin tahlili

kızlar merhaba..

Civan percemi ve aslan pencesi otlarini bi fincan sicak suya birer tutam seklinde atip icebilirsiniz, limon ve şeker de katabilirsiniz isteğe göre.. Allah in izniyle epey fayda veriyor.. Iltihap filan söküyormuş rahimden..

Hamile olmadığından eminsen adaçayını öneririm. Ama çok fazla içme mide ağrısı yapabilir

İki ay olacak 27'sinde diyorsunuz. Ben adet gecikmesi yaşadığım durumlarda civanperçemi içiyorum. Çok çabuk tesir ediyor. Birkaç parçasını kaynamış suya atıp, birkaç dakika demliyorum. Daha sonra içiyorum, aynı gün ya da ertesi gün söktürüyor. Geçmiş olsun, umarım tez zamanda bebeğinize kavuşursunuz.

Yan etkisi olmayan söktürüçü olarak sogan kürü öneririm hamile bile olsanız sıkıntı olmaz diyor saracoğlu ama yine araştırın derim

Canım benimde hemen hemen aynı bende 2 ay klomen tedavisi gördüm birinde yeteri kadar büyümemişti 2. Ayımda büyümüş fakat kist oluşmuştu bıraktım bu ay adet olmadım 3. Günüm dün akşam test yaptım sonuç negatif hiç ağrım flnda yok inşallah hayırlısıyla hamile kalırız

kızlar merhaba..

ada çayı içebilirsin canım iyi geliyor. umarım bebeğin olur en kısa zamanda

kızlar merhaba..

hiç birşey kullanma adetin bi 40 gün geçsin bi tanıdığım vardı hamileliği 42 . günde belli olmuş bekle biraz daha bişey içme derim ben

Back