Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan testi verme imkanınız varsa verin ve doktora görünün mutlakaKizkar adetim 13 gün geçti evde test yaptım negatif pozitife döner mi tarlusal kullanmalı mıyım geçen ay da 5 gün gecmis
Hep böyle düzensizlik varsa yumurtlamanız da düzensiz demektir. Bence bekleyin,geç döllenme falan olmasın. İlaç riskli bu durumda. Ya da doktora görününKizkar adetim 13 gün geçti evde test yaptım negatif pozitife döner mi tarlusal kullanmalı mıyım geçen ay da 5 gün gecmisti
Belli olmaya bilir. Ama genel olarak beklenen âdet ten on gün geçtikten sonra yapılan testler yüzde doksan doğru oluyor.Kizkar adetim 13 gün geçti evde test yaptım negatif pozitife döner mi tarlusal kullanmalı mıyım geçen ay da 5 gün gecmisti
Kan vermeden ifrar tahliline göre Tarlusal kullandırmıyor doktorlar sizde riske atmayın.. Bide reçetesiz satılmıyor diye biliyorum benimde aynı sorunum var da 15. Gün bugün 10 gün gecikmeyi kanda baktırıp öyle başladım.Yine negatif
Benim de bir hafta gecikti gidip kan da vermedim sonra da hasta oldum. Nasip. Ne kadar çok istesek de olmuyor. Çok dokunuyor çok üzücüBenim artık kesin negatif de zaten ramazanda eşim pek iyi değildi lhtimal de vermiyorum bakalim
Aslında ir bisversek olacak taBenim de bir hafta gecikti gidip kan da vermedim sonra da hasta oldum. Nasip. Ne kadar çok istesek de olmuyor. Çok dokunuyor çok üzücü
AnlamadımAslında ir bisversek olacak ta
Aslında boşversek rahat olsak olacak bebek diyorum ama biz çok stres yapıyoruzAnlamadım
Siz adet olabildiniz mi gittiniz mi kan vermeye.Aslında boşversek rahat olsak olacak bebek diyorum ama biz çok stres yapıyoruz
Hayır olmadım kan verdim negatif artık tarlusal kullanacagimSiz adet olabildiniz mi gittiniz mi kan vermeye.
Bende aynı durumdayım ya mecburen kullandımHayır olmadım kan verdim negatif artık tarlusal kullanacagim
Bittikten birkaç gün sonraBende aynı durumdayım ya mecburen kullandım
Tarlusalı hiç kullanmamıştım da bittikten sonra mı oluyor kullanırken olmuyor sanırım. Siz biliyor musunuz
Anladım teşekkürlerBittikten birkaç gün sonra