• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olmadım dua edin lütfen 🙏

Kaçıncı gündesin canım?
Benim de düzenli gidiyorken bi anda bi kere 53 gün olmadım, ardından 63 gün, ben test elimde negatife şok olurken daha yumurtlamamışım bile teyteyy., haa bi de bak ne dicem, benim düzenim genelde 35. 2016 da 35. Gün kanda baktırıp negatif görüp adet söktürücü kullandım bi hafta, adet gelmeyince 42 de test yaptım gebeymişim. Gercek adeti görene kadar söktürücü almamanı tavsiye ederim. Üstte bi arkadaşın da dediği gibi geç döllenme de olabilir.

Kaçıncı gündesin canım?
Benim de düzenli gidiyorken bi anda bi kere 53 gün olmadım, ardından 63 gün, ben test elimde negatife şok olurken daha yumurtlamamışım bile teyteyy., haa bi de bak ne dicem, benim düzenim genelde 35. 2016 da 35. Gün kanda baktırıp negatif görüp adet söktürücü kullandım bi hafta, adet gelmeyince 42 de test yaptım gebeymişim. Gercek adeti görene kadar söktürücü almamanı tavsiye ederim. Üstte bi arkadaşın da dediği gibi geç döllenme de olabilir.
30 günde bir oluyorum yani her ayın 14 ünde 2 gün geçti ve hala olmadım bu sabah idrar testi yaptım tek çizgi bayramın ilk günü de kanda test yapmıştım negatifti

30 günde bir oluyorum yani her ayın 14 ünde 2 gün geçti ve hala olmadım bu sabah idrar testi yaptım tek çizgi bayramın ilk günü de kanda test yapmıştım negatifti
Canım ilişkilerini işaretledin mi ?
Şuandan bile 2 günlük yumurtlama kayman var demek oluyor bu.
Ben yumurtlamadan on gün so ra verdiğim kanda 0.2 görmüştüm mesela, ki 7. Gün kana gecer derler. Gecmemiş... daha 2 günse bekle bakalım, nası hissediyosun kendini?

Ben şuan aileme misafirliğe geldim gurbettyim afedersiniz eşimle en son 15 gün önce beraber olduk olsaydı görükmezmiydi

Ben şuan aileme misafirliğe geldim gurbettyim afedersiniz eşimle en son 15 gün önce beraber olduk olsaydı görükmezmiydi
Hmmm o zaman adet olacaksın, en en kötü bebeiş 12 günlük olabilir o da kan testinde çıkardı. Ama yine de bi ihtimal var. 3-4 gün içinde adet olmazsan bidaha test yap. Artık hala negatifse hamile olma ihtimalin sıfır. Geç yumurtlamışsın büyük ihtimal , yani sanırım gurbete geldiğinde yumurtlama olmuş

Back