Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Galiba benim 2 3 gün geciktiği oldu da 7 hiç olmadı insan tedirgin oluyor bişey varsa diye tabi ümitleniyor dagaliba bu sıralar herkesin gecikiyor
Test alıp yapsan hemen çıkar 7 gün gecikmiş. Eğer normalde de gecikmeler yaşamıyorsan.Kızlar adet olmam geriyor 7 gün gecikti ne yapmalıyım çocuk için Bir uğraşım yok adet olacak gibi ağrım var belim karnım ama yok sizce hamile miyim değilsem neyim
Galiba benim 2 3 gün geciktiği oldu da 7 hiç olmadı insan tedirgin oluyor bişey varsa diye tabi ümitleniyorgaliba bu sıralar herkesin gecikiyor
Test alıp yapsan hemen çıkar 7 gün gecikmiş. Eğer normalde de gecikmeler
Bulunduğum yere nöbetçi eczane uzak pazartesi günü alıp bakcam olmassa eğer inşallah olurum yada hamileyimdir başka bisey çıkmaz inşallahTest alıp yapsan hemen çıkar 7 gün gecikmiş. Eğer normalde de gecikmeler yaşamıyorsan.
Sizcemi kız sen double hamilesin böyle bir pik çizgi görülmemiştir buralardaKizlar merhaba adetim 5-6 gun gecikti hic umursamadim ama icimden test yapmak geldi hem lh hemde hcg testi yaptim ikiside hizlica cift cizgi oldu sizce gebe miyimdir
Yaa insallah yarin ilk isim kan vermek olucak, simdi bir test daha yaptim o da cift cizgi oldu uzun zamandir istiyordum cok mutluyumSizcemi kız sen double hamilesin böyle bir pik çizgi görülmemiştir buralardamaşallah Allah'ım kucağına almayı nasip etsin ne olur benim için dua et regle 3 gün var lütfen
bende hamilelik haberimi alayım testlerim pozitif çıksın bebeğime kavuşayım artık
Aminn canımın içi aminnnYaa insallah yarin ilk isim kan vermek olucak, simdi bir test daha yaptim o da cift cizgi oldu uzun zamandir istiyordum cok mutluyumAllahim hayirlisiyla en kisa zamanda size de bu mutlulugu nasip etsin insallah isteyen herkese versin
![]()
Hayırlı olsun bebişiniz el sallıyor ve betanız yüksek çıkar baya kırmızı çizgi Sağlıcakla ilerlesin inşallahKizlar merhaba adetim 5-6 gun gecikti hic umursamadim ama icimden test yapmak geldi hem lh hemde hcg testi yaptim ikiside hizlica cift cizgi oldu sizce gebe miyimdir
Sonucunuz ne çıktı test yaptınız mıGaliba benim 2 3 gün geciktiği oldu da 7 hiç olmadı insan tedirgin oluyor bişey varsa diye tabi ümitleniyor
Bulunduğum yere nöbetçi eczane uzak pazartesi günü alıp bakcam olmassa eğer inşallah olurum yada hamileyimdir başka bisey çıkmaz inşallah
Hayırlı olsun bebişiniz el sallıyor ve betanız yüksek çıkar baya kırmızı çizgi Sağlıcakla ilerlesin inşallah![]()
Amin insallah cok tesekkurlerHayırlı olsun bebişiniz el sallıyor ve betanız yüksek çıkar baya kırmızı çizgi Sağlıcakla ilerlesin inşallah![]()
Benim de tam gününde olur hep bu ay 5 gün oldu gecikti. Olacak gibi karnımda hafif ağrı oluyor gibi ama yok. Hamile olma ihtimalim de yok gibiKızlar adet olmam geriyor 7 gün gecikti ne yapmalıyım çocuk için Bir uğraşım yok adet olacak gibi ağrım var belim karnım ama yok sizce hamile miyim değilsem neyim
Gecikmeden sonra karında regl tarzı ağrı yaşadınız mı bir de belirtileriniz nelerdi acabaKizlar merhaba adetim 5-6 gun gecikti hic umursamadim ama icimden test yapmak geldi hem lh hemde hcg testi yaptim ikiside hizlica cift cizgi oldu sizce gebe miyimdir
Merhaba hic bir belirtim olmadi, bulanti goguslerde sizlama vs falan hic biri, sadece reglim gecikti ve son iki gundur hafif regl olacakmisim gibi hissettimGecikmeden sonra karında regl tarzı ağrı yaşadınız mı bir de belirtileriniz nelerdi acaba
Benim de 4 5 gün kadar bi gecikmem var bugün regl ağrısı gibi ağrılarım oldu geçti ara ara hafif ağrılarım oluyo o nedenle sormak istedim bebeğinizi tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alınMerhaba hic bir belirtim olmadi, bulanti goguslerde sizlama vs falan hic biri, sadece reglim gecikti ve son iki gundur hafif regl olacakmisim gibi hissettim
Amin cok tesekkur ederim darisi size olsun insallahBenim de 4 5 gün kadar bi gecikmem var bugün regl ağrısı gibi ağrılarım oldu geçti ara ara hafif ağrılarım oluyo o nedenle sormak istedim bebeğinizi tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın![]()
Amin inşallah teşekkür ederimAmin cok tesekkur ederim darisi size olsun insallahSizde 1-2 gune test yapin bence
![]()
Regl 6 gün kala çıkar mı teste yoksa erken miAmin cok tesekkur ederim darisi size olsun insallahSizde 1-2 gune test yapin bence
![]()
Bence erken ama erken gebelik testinde bi ihtimal cikabilir diye dusunuyorumRegl 6 gün kala çıkar mı teste yoksa erken mi