• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adet olmadan yapilan gebelik testtinde pozitif cikmasi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Seda5565

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2020
355
154
53
36
Merhaba arkadaslar umarim sorumla ilgili cvp alirim yumurtlama gunum mayisin 6 ti sindaydi ben ayin 4.5.6 si seklinde birliktelik yasadik esimle bir hafta sonra kasiklarimda agri dolgunluk yasamaya basladim ve arar ara karin Agrim olusuyor. İki defa test yaptim poztifi gordum ama emin Olamiyorum yardimci olurmusunuz tesekkur ederim

Merhaba arkadaslar umarim sorumla ilgili cvp alirim yumurtlama gunum mayisin 6 ti sindaydi ben ayin 4.5.6 si seklinde birliktelik yasadik esimle bir hafta sonra kasiklarimda agri dolgunluk yasamaya basladim ve arar ara karin Agrim olusuyor. İki defa test yaptim poztifi gordum ama emin Olamiyorum yardimci olurmusunuz tesekkur ederim
Çizgi 5 dk içinde net çıktıysa hamilesin canm tebrik ederim

Ben de aynı şeyleri yaşamıştım ve hamileydim. İdrar testinde pozitif çıkmış zaten. Pazartesi sağlık ocagindan kan verin. Sağlıcakla gelsin inşallah.

Benim de mayısın 6si yumurtlamaydı 14ü de regl günümdü , regl hala olmadım dun yaptığım testte 1 dakika icinde silik cizgi çıktı , yumurtalama tarihim uzerinden 10 gun geçtiği için mi silik çıktı bilmiyorum adet günüm geçmişti aslında , ben de beklemedeyim. Sizde bir gelisme oldu mu

Benim de mayısın 6si yumurtlamaydı 14ü de regl günümdü , regl hala olmadım dun yaptığım testte 1 dakika icinde silik cizgi çıktı , yumurtalama tarihim uzerinden 10 gun geçtiği için mi silik çıktı bilmiyorum adet günüm geçmişti aslında , ben de beklemedeyim. Sizde bir gelisme oldu mu
[/QUOTE]
Yok canim hafta icin bekliyorum kan verebilmek icin malum karantina surecindeyiz sokaga cikama yasagi var silik ciktiysa vardir bence bir iki gun icinde yine tekrarla

Regli araligin nedir ben 28 gunde bir oluyorum yumurtlama 14 ncu gundu biz oncesi iki gun ve yumurltama gunu denedik

6 sında yumurtlsma testi pikmiydi yoksa silikkesmeye baslamısmıydı

Regli araligin nedir ben 28 gunde bir oluyorum yumurtlama 14 ncu gundu biz oncesi iki gun ve yumurltama gunu denedik

Ben de 28 günde bir oluyorum benim yumurtlamam 14.gün değilmis 21.gün (6mayis) yumurtlama oldu , 14 mayis adet olmayu bekliyordum henuz olmadim test silik cizgi çıktı başlıktaki görseldeki şekilde.
Daha önce de 2 defa test yapmıştım adetten 4 gun öncesi negatifti , adet olmam gereken gün çok silik cizgiydi 2 gün geçince daha net silik cizgiydi yarın tekrar test yapacağım ama yine silik cizgi görmekten korkuyorum :(

Ben ovulasyon testi kullanmadim yumurtlama hesabi ile takip ettim

Yumurtlama hesabı bende doğru değildi ilk defa ovulasyon kullandım ben , 5 ve 6 mayıs pik yaptı sonra siliklesti bu da 14 değil 20 ve 21.günlere denk geldi yani adetinden 1 hafta önce yumurtluyormusum meger

Back