Adet olmadan hamile kalmak

Sam_ser

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
7
2
1
28
Merhaba hanımlar burada yenıyım sorumu yanıtlarsanız sevınırım ben 2bucuk aydır adet gormuyorum testlerde yaptırdım hamılelık yok bırde ben 9 ay önce 6 aylık bebegımı kaybetdım o bebegımede 2 ay adet gormedım 3 cu ay ulturosonda kese gorundı 4 haftalık dedı doktor sımdı yıne 2bucuk aydır kı adet görmüyorum kan testi idrar testi vajinal ultrasonda yaptırdım hamilelikyok böyle durum yasayan varmı banada yardımcı olurmusunuz

Canm sen bir örneğini yasamissin zaten bnce tarlusal iç varsa bebis birşey yapmz yoksa da adetini olursun hem

Canım benım evet yasadım ama testlerde bır turlu cıkmıyo bebegımıde kaybetdıgım ıcın bır bebek cok ıstıyorumDoktorum dedıkı ıstersen ader soktrucı ıce bılırsın ama tavsıye ederimkı kendılıgden adet olasın ama ne gelen vat ne gıden goguslerım cok acıyo bu 1 haftadır belım agrıyo ama test negatıv çok istiyorum bır bebek ama bır taraftanda cok korkuyorum kı yıne bebegımı kaybederim

Canım benım evet yasadım ama testlerde bır turlu cıkmıyo bebegımıde kaybetdıgım ıcın bır bebek cok ıstıyorumDoktorum dedıkı ıstersen ader soktrucı ıce bılırsın ama tavsıye ederimkı kendılıgden adet olasın ama ne gelen vat ne gıden goguslerım cok acıyo bu 1 haftadır belım agrıyo ama test negatıv çok istiyorum bır bebek ama bır taraftanda cok korkuyorum kı yıne bebegımı kaybederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…