Gebeliğe Hazırlık Adet oldum yumurtamayı nasıl hesaplıycam

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

CanselK

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2019
163
60
13
26
Adet düzensizliğim vardı bugün adet oldum en son 4 temmuzda olmuştum adetim bittikten sonra yumurtlamayı nasıl hesaplıycam hamile kalmanın yüksek olduğu zamanı nasıl ayarlıycam?

Adet düzensizliğim vardı bugün adet oldum en son 4 temmuzda olmuştum adetim bittikten sonra yumurtlamayı nasıl hesaplıycam hamile kalmanın yüksek olduğu zamanı nasıl ayarlıycam?
Selam canım benimde adet düzensizliğim vardi hep hesapliyodum ama olmuyodu işte dr gittim klomen ve çatlatma kullandım olmadi ama adetim duzene girmişti hala hesaplaniyodum tutturamyoduk en son ovu testi kullandım ve hamileyim canım

canim artik bi cok arkadas test kullandigi icin herkes sana yarsimci olur gebelik testleri gibi israrla yapiyosun bi kac saat oncesinden sivi almiyosun saat 12 ile 4 arasinda bi saatte bu testi yapabilirsin gebelikteki gibi t ve c cizgileri var c kontrol cizgisi hep koyu ciksr t de hep silil cikir normal zamanlarda yumurtlama donemine girince t cizgiside c kadar koyulasir o zaman anlarsin yumurtlama oldugunu o gunleri degerlendirirsim adet dusensizligim oldugu icin senin gunlerini bulmanin en kolay yani bu testi kullanman. sabirla hergun yapmalisin. netten silaris verebilirsin yada instagram kullaniyorsan eger bu testo hep satip hem takibini yapan sayfalar var arastirabilirsin

Testi nasıl kullanıcam birde nasıl anlıycam ki ?
Israrla yapiyosun canm gebelik testi gibi düşün ama bunda çizgiler koyudan siliklesmeye gidiyo. Siliklesmye durunca günleri degerlendrcen

Adetten hemen sonra mi başlıcam testi yapmaya ? koyulaşma olduğu zaman mı beraber olucam eşimle, ben şimdi internetten baktım eğer koyulaşma olursa 24 ve 36 saat içerisinde yumurtlama olucak anlamına geliyormuş ve o zamanlar beraber olacakmışız doğru mu acaba

Israrla yapiyosun canm gebelik testi gibi düşün ama bunda çizgiler koyudan siliklesmeye gidiyo. Siliklesmye durunca günleri degerlendrcen

Ben yarın klomen için doktora gidicektim gideyim mi yoksa bide böyle mi deniyeyim bilemedim

Şu konuya bir bakın.

Ben yarın klomen için doktora gidicektim gideyim mi yoksa bide böyle mi deniyeyim bilemedim
Canım ben klomeni yumurtalıklarimda sorin vardı diye kullandım eğer sendende varsa git bakıl zaman kaybın olmasn

Ben zaten doktora gittim yumurta tembelliği var dedi o yüzdem klomeni araştırdım o yüzden gidicektim

Ben zaten doktora gittim yumurta tembelliği var dedi o yüzdem klomeni araştırdım o yüzden gidicektim
Tam canm sen git kullan klomeni de kullandıktan sonra çatlatma iğnesi vurma gereği duyarsa vurur zaten ovulasyon testini de ister kullan istersen klomenden alacagin sonuca göre yap

Tam canm sen git kullan klomeni de kullandıktan sonra çatlatma iğnesi vurma gereği duyarsa vurur zaten ovulasyon testini de ister kullan istersen klomenden alacagin sonuca göre yap
Teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlar alırım

ben yumurtlama zamanimi bildigim icin 4. gun basliyorum adetten sonra ama sen ilk gunden basla ki ogrenebil gununu. koyulasma oldugunda vucudunda bulunan buyuyen yumurta olgunlasip kabugundan cikiyor buda demek oluyor ki dollenmeye hazir koyu yordugun gun ve devamindaki 3 gun degerlendirmem gerekiyor.

Teşekkür ederim

Doktora gittim ama klomen vermedi daha çok erken dedi o yüzden beraber yumurtlama takibi yapıcaz dedi
daha guzel doktorla yapmak daha garantidir ben doktorla takip etmedim hoc yumurta ama hangi kasikta ne kadar milim buyudugunu hep soyluyo doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…