• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet oldum test negatif ama :s

Adet oldum ama ???

• 50

OY: 1 100,0%
  • 50

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1

eylemtkn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2014
3
0
1
36
Merhaba arkadaslar ..Eylulun 6 sinda iliski yasadim ..icime bosalma olmadi iki kez vajina uzerine bosaldi ..hemen temizledim ..2 gun sonra ella ertedi gun hapi ictim ..regl gecikince 7 gun ekimin 3 unde idrar testi yaptim sonuc negatif cikti .. 4 unde adet kanamam olduherzaman 7 gun olurum 4 gun surdu ..ayin 17 sinde tekrar test yaptim sonuc yine negatif fakat mide bulantisi haric tum gebelik belirtileri var 15 gundur ..acayip bir sirt agrisi gogus agrisi ve bagirsaklarimdan surekli ses geliyor guruldama sesi ..sanki bebegim yerlesiyo gibi ..sizcehamilemiyim ..

Hamile kalkmak maalesef o kadar kolay degil hem tedbirini almissinben sanmiyorm

Ama sen istiyo gibisin ondan belki pskolojik etki yapiyo hepimizde :*

değilsin kuzum ama biraz daha bekleyip doktora kan ver istersen bi baksınlar hem için rahat eder stressden az olmussundur belki

Bana kalsa ben inanilmaz istiyorum ama bazi durumlar var zamani degil malesef .. Cok isteyip cok korkmak cok kotu bisey ..bu ay cok agir antibiyotikler kullandim ve 3 ilac daha kullandim.. Bu yuzden test negatif cikmis olabilir ..siz hamileyken bu kadar karninizdan ses geliomuydu arkadaslar ..bu sirt agrisi bel agrisi yuzundem yatamiyorum goguslerime dokunamiyorum ..uykum geliyo ve surekli wc ihtiyacim var ..kan testi yaptiricam ama korkuyorum esimle iyi degiliz ..off agliycam yaa ..siz diosunuz hamile degilimdir kesinn ??

Bana kalsa ben inanilmaz istiyorum ama bazi durumlar var zamani degil malesef .. Cok isteyip cok korkmak cok kotu bisey ..bu ay cok agir antibiyotikler kullandim ve 3 ilac daha kullandim.. Bu yuzden test negatif cikmis olabilir ..siz hamileyken bu kadar karninizdan ses geliomuydu arkadaslar ..bu sirt agrisi bel agrisi yuzundem yatamiyorum goguslerime dokunamiyorum ..uykum geliyo ve surekli wc ihtiyacim var ..kan testi yaptiricam ama korkuyorum esimle iyi degiliz ..off agliycam yaa ..siz diosunuz hamile degilimdir kesinn ??
bence direk yaptır .. eşinle sonuçta öğrensen de öğrenmesen de değişmeyecek belki ama içini rahatlatırsın en azından ben git derim

Cok tesekkur ederim cevap verdiginiz icin ..insan kimseyle konusamayinca kendini anlayan kalplerin oldugunu bilmek guc veriyor ..

Kullandiginiz ertesi gunu hapinin etkileri olabilir yasadiklariniz. Gebe degilsiniz bence.

Back