Adet oldum çok az sürdü test yaptım pozitif

simariknz

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2018
25
1
16
34
2 gün önce günümde kanamam oldu ama çok az bi kan geldi hiç bole olmadığım için içime şüphe düştü test yaptım pozitif çıktı hiç bole bişi yaşadınız mı ne olduğunu anlayamadım adet oldum mu test neden pozitif aklım çok karıştı yardım lütfen😔

Sanirim kahverengi kanama yerlesme kanamasiydi. Birbaska secenek de ustune gorme olayi var tabii:)
Ancak kotu olarak da kimyasal gebelik olayi var. Oyuzden sana tavsiyem kan vermen olacak.

2 gün önce günümde kanamam oldu ama çok az bi kan geldi hiç bole olmadığım için içime şüphe düştü test yaptım pozitif çıktı hiç bole bişi yaşadınız mı ne olduğunu anlayamadım adet oldum mu test neden pozitif aklım çok karıştı yardım lütfen😔

Yerleşme kanaması yaşamışsın canım kan vermen senin için daha iyi olur. Hem neden üzülüyorsun sevinmelisn bence 😊 Anne olmak eşi benzeri olmayan bir duygu

Dayanamadım ve nöbetçi doktora gittim şuan bişi sölemek için çok erken dedi 4 gün sonra tekrar gel bidaha bakalım dedi
İnşallah bişi çıkmaz ve hamileyimdir gerçekten
Lütfen Dua larınızı eksik etmeyin benden 😇

Dayanamadım ve nöbetçi doktora gittim şuan bişi sölemek için çok erken dedi 4 gün sonra tekrar gel bidaha bakalım dedi
İnşallah bişi çıkmaz ve hamileyimdir gerçekten
Lütfen Dua larınızı eksik etmeyin benden 😇

Hayırlısı olsum inşallah 🙏 kaç çıktı değerin 48 saatte 2 ye katlaması gerek canım

Ultrasonda ne görecek acaba 5 haftadan önce. Hcg yapması lazım. Sağlık ocağına fln gidip kan ver hemen. Bir kaç gün sonra tekrar vereceksin artışa bakılacak. Ultrason sonraki iş.

Gördüğün kanama yerleşme kanaması yüksek ihtimalle. Allahım hayırla kucağına almayo da nasip etsin.

Yemin ederim gerizekalı bu doktorlar güzel kardeşim sen git bir kan ver deger baksınlar. Ülkede o kadar bilinçsiz doktor varki anlatamam. Yazıktır

Kan verseydiniz ya🙄
Usg de görülmez ki minicik o varsa.
Bebeği geçtim kese bile görülmez

Ultrasonda gözükmüyor ki zaten 5.haftadan önce kesinlikle kan testi yaptır hemen.

Back
X