• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet oldum ama yinede hamile olabilir miyim

Aslisaray

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2019
155
31
48
25
Kızlar mrb bu ay düzenli bir şekilde ilişkiye girdim adetime 13 gün kala kahverengi leke geldi 4-5 saat sürdü sonra benim agrım vardı miğde bulantısı gibi eşim adetime 8 gün kala hastaneye götürdü kan testi yaptırdım beta hcg 0.100 çıkmıştı ama ara ara sancılarım oldu kasklarım ağrıdı batma şeklinde tekrar adetime 3 gün kala kahverengi leke geldi bu 1 gün sürdü sonra adete çevirdi normalde adetim bitmişti dün özür dileyerk söylüyorum eşimle ilişkide bulundum tekrar kan geldi sabah uyandığımda çok kötü migdem bulandı başım döndü göğüslerim fena bir şekilde ağrıdı ve sızladı ben bu işi anlamadım hamile olabilir miyim bazı insanlar hamile olduğu halde adet görüyorlar acaba bende olabilir miyim

Kızlar bişe soracam size ben temmuzun 24 adet oldum 6 gün sürdü adetim sonra ağustosun 3ünde elimin yarısından az kan ben adet oldum sandım ped koydum o pedle ertesi güne kadar durdum ertesi değiştirin dedim siyah çamur gbi gelmişti yeni ped kattım ve Snra hiç bişe gelmedi kızlar sizce ne olabilr normalde ağustosun 24 adet olmam lazm ama o adette değil di

Kızlar ben en son agustosn 25 adet oldum 4 ekimde kan testi yaptm devlet hastanesinde 103.4 çıktı doktorumu aradım 5 ekim yanı az önce yine kan testi istedi devlet hastanesinde yaptırdım 152.56 çıktı beni kadın doguma yönlendirdi gtti vajinadan muanne yaptı kesenn olmadıgını söledi kafam çok karıştı kızlar kendi doktorumu aradım daha kese gözükmez dedi erken pazartesi günü yine kan testi yap gel dedi sizce nolabilir kızlar kafam çok karıştı bana yardm edin lütfen sizce kese için çokmu erken hamilemiyim degilmiym lütgen yardmcı olurmsn

Eklentiler

• 20191005_234811.jpg
    20191005_234811.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 494
  • 20191005_234747.jpg
    20191005_234747.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 478
  • 20191005_015821.jpg
    20191005_015821.jpg
    105,7 KB · Görüntüleme: 390
Kızlar ben en son agustosn 25 adet oldum 4 ekimde kan testi yaptm devlet hastanesinde 103.4 çıktı doktorumu aradım 5 ekim yanı az önce yine kan testi istedi devlet hastanesinde yaptırdım 152.56 çıktı beni kadın doguma yönlendirdi gtti vajinadan muanne yaptı kesenn olmadıgını söledi kafam çok karıştı kızlar kendi doktorumu aradım daha kese gözükmez dedi erken pazartesi günü yine kan testi yap gel dedi sizce nolabilir kızlar kafam çok karıştı bana yardm edin lütfen sizce kese için çokmu erken hamilemiyim degilmiym lütgen yardmcı olurmsn
Bu hcg degerinde kese gorunmez ama 25 agustostan bu yna da cok zaman gecmis bu hcg dusuk. Dr ne derse onu dinle.

KİZLAR HAYIRLI GECELER SIZLERE BIR SORUM OLACAKTI BEN AGUSTOS AYINDA KIMYALSAL GEBELIK GECIRDIM SONRASINDA ADETIMDEN 3 GÜN SONRA ANI 29 AGUSTOSTA OLMAM GEREKEN ADETTEN 3 SONRA 1 EYLULDE ADET OLDUM ADETIM 5 GUN SÜRDÜ 27 GUNDE ADET OLAN BIR INSANIM. VE NORMALDE 28 EYLULDE ADET OLMAM GEREKIRKEN 24 EYLULDE ADET OLDUM AMA ADET DENILIRSE YERLESME VEYA GEC DÖLLENMEDEN SÜPHELENIYORUM. 1. GUN 2 DAMLA KAHVERENGI LEKELENMEM OLDU DIGER 4 GUNDE SADECE 1 PEDIN ORTASI TEK BATTI SONRA KESILDIM. O ZAMANDAN BU ZAMANA IDRAR TESTI YAPTM NEGATIF CIKTI VE ADET TARIHIMDE NORMALDE SANCI CEKERIM SANCI CEKMEDIM. O ZAMANDAN BU ZAMANA KADAR ISTAHIM AÇILDI UYKU HALI VE SANKI AYAKTA DURUNCA BASIM DONUYOR HAFIF HAFIF DIREK UZANMAK ISTIYORUM. ADETIM BITTIKTEN KOYU SARI IDRAR VE AĞIR BIR KOKUYLA KARSILASTIM DAHADA BOYLE BISEY YASAMADIM. IDARARDA KOKU AKINTIDA KOKU MEVCUT DEGIL. IDRARIM BULANIK ASIRI GAZ KASIK AGRISI BEL AGRISI KARIN GURULDAMASI VE SARI AKINTIM OLUYOR. BU 3 GUNDURDE AYAKLARDA ASIRI BIR ÜŞÜME MEVCUT SIZE SORMAK ISTEDIGIM BU GEC DÖLLENME OLABILIR MI VEYA O YASADIGIM KANAMA YERLESME KANAMASI OLABILIR MI. SIZCE HAMILELIK VARMIDIR...?

KİZLAR HAYIRLI GECELER SIZLERE BIR SORUM OLACAKTI BEN AGUSTOS AYINDA KIMYALSAL GEBELIK GECIRDIM SONRASINDA ADETIMDEN 3 GÜN SONRA ANI 29 AGUSTOSTA OLMAM GEREKEN ADETTEN 3 SONRA 1 EYLULDE ADET OLDUM ADETIM 5 GUN SÜRDÜ 27 GUNDE ADET OLAN BIR INSANIM. VE NORMALDE 28 EYLULDE ADET OLMAM GEREKIRKEN 24 EYLULDE ADET OLDUM AMA ADET DENILIRSE YERLESME VEYA GEC DÖLLENMEDEN SÜPHELENIYORUM. 1. GUN 2 DAMLA KAHVERENGI LEKELENMEM OLDU DIGER 4 GUNDE SADECE 1 PEDIN ORTASI TEK BATTI SONRA KESILDIM. O ZAMANDAN BU ZAMANA IDRAR TESTI YAPTM NEGATIF CIKTI VE ADET TARIHIMDE NORMALDE SANCI CEKERIM SANCI CEKMEDIM. O ZAMANDAN BU ZAMANA KADAR ISTAHIM AÇILDI UYKU HALI VE SANKI AYAKTA DURUNCA BASIM DONUYOR HAFIF HAFIF DIREK UZANMAK ISTIYORUM. ADETIM BITTIKTEN KOYU SARI IDRAR VE AĞIR BIR KOKUYLA KARSILASTIM DAHADA BOYLE BISEY YASAMADIM. IDARARDA KOKU AKINTIDA KOKU MEVCUT DEGIL. IDRARIM BULANIK ASIRI GAZ KASIK AGRISI BEL AGRISI KARIN GURULDAMASI VE SARI AKINTIM OLUYOR. BU 3 GUNDURDE AYAKLARDA ASIRI BIR ÜŞÜME MEVCUT SIZE SORMAK ISTEDIGIM BU GEC DÖLLENME OLABILIR MI VEYA O YASADIGIM KANAMA YERLESME KANAMASI OLABILIR MI. SIZCE HAMILELIK VARMIDIR...?
Kan testi ver bence.

Sizdeki belirtiler nelerdi. O kanamayi goruncede fazla umitlenmek istemiyorum. Ama suphelendiren nokta sancisiz ve kisa sürmesi diye sizlere danismak istiyorum
Valla benim kanamam olmadi adet duzensizligim vardi adetten oncede asiri bi agri cekmezdim kasikta ve goguste sadece 1. Gun cekerdim 2-3 gun kasik agrisi gogus agrisi karinda gerilme ve acima gibi bi histen suphelendim kaset testte silik cikti hemen 1 dakika icinde acile gittim kan verdim 90.54 cikti 🤷🏻‍♀️ Herkesin belirtisi farkli canim bunye farkli cunku

Valla benim kanamam olmadi adet duzensizligim vardi adetten oncede asiri bi agri cekmezdim kasikta ve goguste sadece 1. Gun cekerdim 2-3 gun kasik agrisi gogus agrisi karinda gerilme ve acima gibi bi histen suphelendim kaset testte silik cikti hemen 1 dakika icinde acile gittim kan verdim 90.54 cikti 🤷🏻‍♀️ Herkesin belirtisi farkli canim bunye farkli cunku

Onun orasi öyle tabi canım ama ne bileyim kanama farkliydi hic sancim olmadi kimyalsaldan sonra kadin doguma gitmeseydim diyecektim sökülemedim diye ama kadın dogumada gittim temizlenmis dedi bie sıkîntı yok ama sancisiz ve az gelen bir kanama sonucu bu belirtiler akıntı sari kivamda kokusuz idarar bulanik bedenimin bana bir oyunumu diyiyorum ayakta duramiyorum sanki ayakta dursam yigilip kalacam. Ustunede ayak usumesi cikinca iyice iskillendim.. evde test yaptm cikmadi negatif dedim adete kadar yapmamayayim ama akşamları perisan oluyorum.atesimede baktm aksam 35.5 her ne olursa olsun yarin bi gidicem

Kaset testte senin çıkmış en onemli nokta bu bende cikmadi

Back