• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet oldum ama midem bulanıyo duygusallaştim ve başım ağrıyo hamile olabilirmiyim sizce

melek_221

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2020
8
1
1
27
adet oldum normal bir şekilde ama bu biraz erken geldi görmeden önceden de baş ağrısı mide bulantısı ve duygusal olarak normal değildim adetliykende ve adetim bitince de aynı şekilde mide bulantısı baş dönmesi baş ağrısı duygusal olarak normal değil ve halsizlik var sizce hamile olabilirmiyim

adet oldum normal bir şekilde ama bu biraz erken geldi görmeden önceden de baş ağrısı mide bulantısı ve duygusal olarak normal değildim adetliykende ve adetim bitince de aynı şekilde mide bulantısı baş dönmesi baş ağrısı duygusal olarak normal değil ve halsizlik var sizce hamile olabilirmiyim
neden test yapmıyorsun?

Canim benim inseALLAH gebeliktendir fakat hem diyorsun adet oldum belirti olarak da migde bulantisi gebelikten olsa adet gecikmesi ile baslayabilir boyle hemen migde bulantisi baslamaz

bunlar regl döneminde olabilecek şeyler.

Canim benim inseALLAH gebeliktendir fakat hem diyorsun adet oldum belirti olarak da migde bulantisi gebelikten olsa adet gecikmesi ile baslayabilir boyle hemen migde bulantisi baslamaz
ıntarnetten baktim baya bi araştırma yaptım adetliyken hamile kalanlarda varmış ama ilk defa böyle birşey yaşadım ve devam ediyo bu belirtiler 😔

evet hayırlısı testi alın ama hazırlamayın kendinizi
biz normalde hep diyoduk vakti var diye kendimizi toparlayalim diye rabbim nasip etmişse eyer seviniriz tabikide her bebek bereketiyle geliyo planlı olan birşey değildi zaten bu sadece böyle belirtiler olunca kafamiz çok karıştı

Şu an aynı şeyi yaşıyorum test yaptınız mı

Back