• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet oldum ama karnımdaki şişlik ne?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sevil_83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

Sevil_83

Ziyaretçi
Adetim 2 gün gecikti.Ama oldu.Karnımdaki şişlik ve bazan da mide bulantılarım oluyor.Sizce bu neden böyle oluyor bilen varmı yardım etsin.Her kes hamile oldugumu zann ediyor (karnima bakarak kenardan)opuyorumnanaktan ama adet olduguma gore bu şişlik neden?

Adetim 2 gün gecikti.Ama oldu.Karnımdaki şişlik ve bazan da mide bulantılarım oluyor.Sizce bu neden böyle oluyor bilen varmı yardım etsin.Her kes hamile oldugumu zann ediyor (karnima bakarak kenardan)opuyorumnanaktan ama adet olduguma gore bu şişlik neden?

Benimde kasıklarımda ki şişlik halaa devam ediyorr,,ama geçen ay 7 gün gecikmeli de olsa adet oldum..bence gaz birikimi yada israr yollarındaki enfeksiyon yapıyor diye düşünüyorum.En azından benimki kesin öyle çünkü halaa kasıklarımın tam üst tarafında belirgin şişlik ve sertlik var..ama hamile falan da değilim maelseffffff

Benimde kasıklarımda ki şişlik halaa devam ediyorr,,ama geçen ay 7 gün gecikmeli de olsa adet oldum..bence gaz birikimi yada israr yollarındaki enfeksiyon yapıyor diye düşünüyorum.En azından benimki kesin öyle çünkü halaa kasıklarımın tam üst tarafında belirgin şişlik ve sertlik var..ama hamile falan da değilim maelseffffff

Evet karnımdaki şişlik hala var.Hamile ola bilirmiyim acaba adet oldugum halde?

canim adet olduysan hamile degilsin. karin hemen sismez. o hucre nasil sisirsin karnini hemen? genelde 4. ayda siser karin.

seninki gaz olabilir, mideni usutmussundur ya da baska bir seydir. uzgunum. ama insallah en yaklin zamanda hamis kalirsin.

Back