• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olduktan sonra ki ayda ilişki olmadığı halde adet 5 gün gecikmiş ise geç döllenme olabilir mi?

lavinya123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2017
12
0
36
25
Tam ilişki olmadığı halde ve boşalma olmadığı halde o ay normal adetini olupta bir sonra ki ay 5 gün gecikmesi ve sarı beyaz akıntı olması geç döllenme olma ihtimali var mı

Canım tam ilişki ve boşalma olmamış ve adet olmuşsun yani sanmıyorum hamile olabileceğini yinede test alıp yap istersen için rahat olsun

Kız sen benı öldüreceksin yemin ederim. Sana hayır dıyorum ve bırcok ınsan hayır dıyorsa vardır bı bıldıgı. ve tam bosalma tam bırlesme olmadsn Bı kere adet gorup ustune hıc ılıskı yasamayıp asls hamıle olamazsın. Yasın daha cok genc ve her sebepten gecıkmen olabılır. Bı test al sende rahatla hepımızde:kızgın:

Kız sen benı öldüreceksin yemin ederim. Sana hayır dıyorum ve bırcok ınsan hayır dıyorsa vardır bı bıldıgı. ve tam bosalma tam bırlesme olmadsn Bı kere adet gorup ustune hıc ılıskı yasamayıp asls hamıle olamazsın. Yasın daha cok genc ve her sebepten gecıkmen olabılır. Bı test al sende rahatla hepımızde:kızgın:
Ay abla haklısın da işte bu lanet adet gelmiyor ki soğan suyu içtim bakalım nolcak

Ay abla haklısın da işte bu lanet adet gelmiyor ki soğan suyu içtim bakalım nolcak
Ama bu sorunun cevabını kk'da dort bır yandan soru acarak bulamazsın ki. Bı test al onu garantıle sonra doktor sana neden gecıkmen oldugunu soyler sen ablanı dınle. Cunku bu kadar gecıkmeye testte zaten cıkacak

Back