- 21 Temmuz 2021
- 248
- 22
- 24
- Konu Sahibi meraktanhep
Merhaba arkadaşlar benim 2 gündür kafa yorduğum ama bir türlü işin içinden çıkamadığım bir sorunum var ben 09.05.2024 tarihinde kahverengi lekelenme yaşamaya başladım regl oldum ama sökülemiyorum sandım bu yüzden ne olur ne olmaz bi test yapayım negatif çıkacak zaten soğan suyu yapayım dedim ve kaset test aldım çok silikte olsa pozitif verdi ben inanmayıp erken gebelikte yaptım ve o da silik pozitif verdi ertesi gün tekrar test yaptım ve o da pozitifti ama kanamam bir tık çoğalmıştı o yüzden ihtimal vermedim kimyasal olabilir dedim bugün kan testine gidip gitmemek arasıyken tekrar test yaptım ve o daha belirgin pozitif çıktı yarın kan testi yapmayı planlıyorum ama genede sizlerden fikir almak istiyorum çünkü benim hiç umudum yok varsa da sağlıklı mıdır ki diye düşünüyorum bu arada çok ağır regl değilim şuan çok hafif bel ağrısı dışında herhangi bir ağrım da yok böyle birşey yaşayan oldu mu acaba? Testleri sırayla koyuyorum ve 9 undan önce de testler yaptım bekledikleri halde herhangi birşey çıkmadı bu testler de şuan çektiğim için bekledi olarak görünüyor bütün testler çizgileri ilk 4 dakkika da çıkardı ortalama