Adet olamıyorum

Aynen ilacsiz yilda 3 kere falan adet olabiliyorum. Hep ilaç kullandım emzirene kadar bisey kullanamicam bakalım eğer düzene girmezse yine ilaç kullancam tabi

Peki canim klomene cewap werdimi yani bünyen?benim direncliymis baya doktor ole diyor

Peki canim klomene cewap werdimi yani bünyen?benim direncliymis baya doktor ole diyor

Tabi ilk ay hemen onunla gebe kaldım ki doktorum pek ümitli değildi o bile şaşırdı. O zaman başka onun gibi ilaçlar yok mu ki sen ne kullanıyorsun

Tabi ilk ay hemen onunla gebe kaldım ki doktorum pek ümitli değildi o bile şaşırdı. O zaman başka onun gibi ilaçlar yok mu ki sen ne kullanıyorsun

Ben 2kere asilama oldum cnm igne tedavisiyle.nasib olmadi;( ins bizlerede nasib olur tez zamanda

Ben 2kere asilama oldum cnm igne tedavisiyle.nasib olmadi;( ins bizlerede nasib olur tez zamanda

İnşallah canım benim vakitleri geldimi hemen geliyorlar. İnşallah senin bebisininde vakti gelmiştir hemen gelir. Daha devam edicekler mi iğne nasıl olcak

Ben inofolic combi iciyorum 3 aydır 1 yıldır adet olamıyorum ve bebek istyoruz doktora gittim bu ilacı verdi geçen ay tekrar gittim beklicez kendi kendine hastalancan dedi ama olamıyorum çok kötüyüm fikri olan var mı ?

aynen bnde senle aynıyım cnm.3ay olcak kullanıom hala adet olamadım iyce gerıldım sorma

Valla bende çok kötüyüm ben 1 sene olcak eylülde kendi kendime hastalanamiyorum mayis ta adet söktürücü kullandım ondan beri olamıyorum hiç iyi doktorlarda denk gelmedi bana çarşamba günü Kağıthane devlet hastanesine gitcem bakalım bu doktor ne dicek artık hastalanmak istyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…