hamile değilim beta hcg değerim 0.100 çıkıyor tüm kan tahlillerinde ilaç verdi ama kalınlaşmıyor bir türlü.Rahim duvarim ince demissiniz kalinlastirici bir ilac vermedimi acaba ?cunki progestan rahim duvarini kalinlastirir hamile deilsen adet olursun
Ignesini deil hapini kullanmanizi oneririm ignesi genelde ciddi dusuk tehlikesi olanlara verilir. Ben 10 gun kadar kullanmis 13uncu gun adet olmustum normal adetim kadar surdu kivamida normal adet gibiydi.bende kasimdan beri dogru duzgun adet olamiuodum kullaninca adet oldum .bende progesteron iğne vurundum ik gün kanamam oldu ama adet kanaması gibi değildi.
rahim duvarını kalınlaştırır mı?testere dişli aslan pençesi iç canım
geçmiş olsun
bilmem doktor değilimrahim duvarını kalınlaştırır mı?
Progesteron bir hormondur hamile kalmayi saglayanda adet olmanida saglayan hormondur .bu dedigim progestan o hormonun ilaci acaba mg simi az geldi yani dozuilacın ismimi progesteron
bende progesteron iğne vurundum ik gün kanamam oldu ama adet kanaması gibi değildi.
bende çok içtim bir türlü fayda etmiyor.Benimde 2ay olacak olmayali doktor bana da normal dedi ama benim stresten galiba sınava hazirlaniyorum bu sene ama yine de kafama takılıyor adet olduğumda yine gideceğim doktora.ben doğum kontrol hapı kullanmak istemedim doktor istersen yazayım demişti. iki gündür soğan suyu içiyorum sahur da bakalım işe yarayacak mı?
kızlar merhaba adet olamıyorum doktorlara gittim bütün değerlerim normal çıkıyor adet söktürücü kullanıyorum yine olamıyorum doktor rahim duvarın ince diyor bu durumla karşılaşan var mı acil yardım edin çatlayacam artık.
ne hapı kullanıyorsun adı neBenim de hic adet Glgibi degildi ama iste o adet kanamasiydi.Muhtemelen sizinde oyleydi.Keske doktorunuz benim doktorum gibi yonlendirseydi de dk hapina baslasaydiniz.Su anda 3.gun ve baya yogun geliyor.Belki baslamasydim ilaca gelmeyecekti.Tekrardan kullansaniz igneyi?
doktorlara gidiyorum adet söktürücü verip yoluyorlar bende napacamı şaşırdım.ee rahim duvarin inceymis peki bir cozum onermedimi doktor, ne yani oturup bekleyecekmiymissin ?
doktorlara gidiyorum adet söktürücü verip yoluyorlar bende napacamı şaşırdım.
Düzenli bir sekilde kontrol hapi kullanmayı deneyin tabiki doktor kontrolünde faydasi oluyor...kızlar merhaba adet olamıyorum doktorlara gittim bütün değerlerim normal çıkıyor adet söktürücü kullanıyorum yine olamıyorum doktor rahim duvarın ince diyor bu durumla karşılaşan var mı acil yardım edin çatlayacam artık.
ilk defa başıma geliyor.surekli olan bir durum mu ? ilk defa mi basina geldi ? gecicimi yani ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?