adet olamıyorum

Rahim duvarim ince demissiniz kalinlastirici bir ilac vermedimi acaba ?cunki progestan rahim duvarini kalinlastirir hamile deilsen adet olursun
hamile değilim beta hcg değerim 0.100 çıkıyor tüm kan tahlillerinde ilaç verdi ama kalınlaşmıyor bir türlü.

bende progesteron iğne vurundum ik gün kanamam oldu ama adet kanaması gibi değildi.
Ignesini deil hapini kullanmanizi oneririm ignesi genelde ciddi dusuk tehlikesi olanlara verilir. Ben 10 gun kadar kullanmis 13uncu gun adet olmustum normal adetim kadar surdu kivamida normal adet gibiydi.bende kasimdan beri dogru duzgun adet olamiuodum kullaninca adet oldum .

Bir sure dogum kontrol hapi kullanabilirsiniz duzene girer. Tabi doktorunuza sorun bir de sigara iciyorsaniz kullanmayin

Benimde 2ay olacak olmayali doktor bana da normal dedi ama benim stresten galiba sınava hazirlaniyorum bu sene ama yine de kafama takılıyor adet olduğumda yine gideceğim doktora.ben doğum kontrol hapı kullanmak istemedim doktor istersen yazayım demişti. iki gündür soğan suyu içiyorum sahur da bakalım işe yarayacak mı?

bende progesteron iğne vurundum ik gün kanamam oldu ama adet kanaması gibi değildi.

Benim de hic adet Glgibi degildi ama iste o adet kanamasiydi.Muhtemelen sizinde oyleydi.Keske doktorunuz benim doktorum gibi yonlendirseydi de dk hapina baslasaydiniz.Su anda 3.gun ve baya yogun geliyor.Belki baslamasydim ilaca gelmeyecekti.Tekrardan kullansaniz igneyi?

Benimde 2ay olacak olmayali doktor bana da normal dedi ama benim stresten galiba sınava hazirlaniyorum bu sene ama yine de kafama takılıyor adet olduğumda yine gideceğim doktora.ben doğum kontrol hapı kullanmak istemedim doktor istersen yazayım demişti. iki gündür soğan suyu içiyorum sahur da bakalım işe yarayacak mı?
bende çok içtim bir türlü fayda etmiyor.

kızlar merhaba adet olamıyorum doktorlara gittim bütün değerlerim normal çıkıyor adet söktürücü kullanıyorum yine olamıyorum doktor rahim duvarın ince diyor bu durumla karşılaşan var mı acil yardım edin çatlayacam artık.

ee rahim duvarin inceymis peki bir cozum onermedimi doktor, ne yani oturup bekleyecekmiymissin ?

Benim de hic adet Glgibi degildi ama iste o adet kanamasiydi.Muhtemelen sizinde oyleydi.Keske doktorunuz benim doktorum gibi yonlendirseydi de dk hapina baslasaydiniz.Su anda 3.gun ve baya yogun geliyor.Belki baslamasydim ilaca gelmeyecekti.Tekrardan kullansaniz igneyi?
ne hapı kullanıyorsun adı ne

kızlar merhaba adet olamıyorum doktorlara gittim bütün değerlerim normal çıkıyor adet söktürücü kullanıyorum yine olamıyorum doktor rahim duvarın ince diyor bu durumla karşılaşan var mı acil yardım edin çatlayacam artık.
Düzenli bir sekilde kontrol hapi kullanmayı deneyin tabiki doktor kontrolünde faydasi oluyor...

Hayıt tohumu var aktarlarda satılıyor. Dövüp toz haline getirin, günde 1 bardak sıcak suya atın, 10 dk sonra süzün, için. Hormonları dengeliyor. Bende aylarca adet olmadığımı bilirim.

5 yıl öncesine kadar yılda 1 yada 2 kez regli oluyodum.
Hemde ne regli enaz 40 gün sürüyodu.

16 yaşındayken nisandan ağustosa kadar kesintisiz regl oldum beyinsiz evet beyinsiz drlar senin vücudunda böyle demekki kabul et dediler.

Yıllar sonra nurtopu gibi pcos olduğunu dermatolog buldu. Aa öyleymiş dediker.

Sen testlerini yaptır arkadaşım dr normal dese bile burda paylaşbakalım .

Back