adet olamıyorum

sahra222

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
46
49
3
30
kızlar merhaba adet olamıyorum doktorlara gittim bütün değerlerim normal çıkıyor adet söktürücü kullanıyorum yine olamıyorum doktor rahim duvarın ince diyor bu durumla karşılaşan var mı acil yardım edin çatlayacam artık.

benim de böyle bi arkadasım var
stresten olamıyomuş aylarca 5-6 ay sürüyo.
bi de kansızlık olunca da adet olamıyomuşsun.

stresten de olsa benim olmam lazım dı arkadaşın kendiliğndenmi adet oluyor yoksa bitkiselilaçlar falan mı kullanıyor.

stresten de olsa benim olmam lazım dı arkadaşın kendiliğndenmi adet oluyor yoksa bitkiselilaçlar falan mı kullanıyor.

yoo bişey kullanmıyo 5-6 ayda bi kendiliğinden oluyo.
onda hem kansızlık hem de stres var devamlı doktor sebebi bu demiş.
hiçbi sorunu yok başka.

Bir yakınım 4 ay adet olmuyor. Doktora gittiğinde hiçbir problem çıkmamıştı. 3-4 ay bitiminde kendiliğinden oluyordu. Doğum kontrol hapı vermiş doktor rahatsız oluyordur bir an önce olsun diye ama, arkadaşım uygun görmeyip kullanmadı. Gecikmeler mevsimsel ve stresten olabiliyor.

Sahracim stres yapma oncelikle birde bende adet olmazdim artik sokturucude fayda etmiyodu son olaeak progestan kullandim ve adet oldum bu bir sokturucu deil dogum kontrol hapi da deil .dusuk tehlikesi olanlara verilio genelde ama adetide duzenliuormus. Bence bi doktoruna da danis istersen

En son sokturucuyle bile 2 -3 damla geldi.Doktor bunun bile adet kanamasi oldugunu soyledi ve hemen dogum kontrol hapina basladim.kutu bitti 5 gun sonra gelebildi 3 ay gecikmeden sonra..Baska doktora bir gorunun derim.

Doktora gittiniz butun testleri yaptirdiniz mi? Saracoglunun kurleri var isterseniz onlari da deneyin

Sahracim stres yapma oncelikle birde bende adet olmazdim artik sokturucude fayda etmiyodu son olaeak progestan kullandim ve adet oldum bu bir sokturucu deil dogum kontrol hapi da deil .dusuk tehlikesi olanlara verilio genelde ama adetide duzenliuormus. Bence bi doktoruna da danis istersen
kullandım hepsini fayda etmiyor.

En son sokturucuyle bile 2 -3 damla geldi.Doktor bunun bile adet kanamasi oldugunu soyledi ve hemen dogum kontrol hapina basladim.kutu bitti 5 gun sonra gelebildi 3 ay gecikmeden sonra..Baska doktora bir gorunun derim.
bende progesteron iğne vurundum ik gün kanamam oldu ama adet kanaması gibi değildi.

Rahim duvarim ince demissiniz kalinlastirici bir ilac vermedimi acaba ?cunki progestan rahim duvarini kalinlastirir hamile deilsen adet olursun

Back