• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet Olamıyorum / Yardım..

• Konu Sahibi Konu Sahibi bal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bal

XoXo
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
181
2
46
İstanbul
Arkadaşlar merhaba..
Ben 2011 / Kasımdan beri adet olamıyorum..
Her yolu denedim..
Soğan kürü içtim, adaçayı - civan perçemi içtim. Tarlusal mı ne ondan kullandım.. Sıcak su torbası ile pres yaptım.
Doktora gittim en ufak bi sorun yok dedi, tarlusal kullandığım için de bi hap vermedi ek olarak..
Hiç ihtimal yok ama yapayım dedim, gebelik testi yaptım bugün. Sonuç negatif tabiiki.
Hiçbir yol bulamadım, kilitlendim kaldım..

Aklıma gelen tek şey; yeni yıldan beri bi hap kullanıyorum. Kanser hapı imiş.. Ondan dolayı olabilir mi ?
Bir de; Annem, anneannem, babaannem ve teyzelerim genç kızken onların da böyle olduğunu söylüyorlar. Ama adet genetik midir en ufak bi bilgim yok.
Bu tarz bişey yaşayan var mı acaba?

Canım gerçekten uzun bir süreymiş. Bende evlenmeden önce böyle bir sorun yaşamıştım 3 ay sürmüştü, benimki strese bağlıydı ama. Seninki de belki böyle olabilir. :44: Doktorun bir şey yok dediğine göre sağlıklısın telaş etme stres yapma belki olursun yada istersen başka bir doktora git bakalım o ne diyor ama dediğim gibi kafaya takmak inan çok geciktiriyor canım :97: :97:

Kesinlikle doğru; son 1 aydır rüyalarıma giriyor, daha da gelmiyor ondan sonra..
sakinleştirici alacağım, belki işe yarar. :52:

Başka bir doktora gidin ya nasıl bi olaymış o öyle.. ama adet genetik diye biliyorum annem 16 yaşında adet olmuş bende tam 16 da adet görmeye başladım

Başka bir doktora gidin ya nasıl bi olaymış o öyle.. ama adet genetik diye biliyorum annem 16 yaşında adet olmuş bende tam 16 da adet görmeye başladım

Evet sanırım başka bi doktor yolu gözüktü.. :/
Genetik de olabilir ama bizimkiler ağız birliği yapmış gibiler sanki daha ben fazla takmayayım diye.. :/

baska doktora gittnizmi bilmiyorum bende 3 aydir adet olamiyorum prolaktinim yüksekmis ondan adetim gelmiyormus seninde öyle bir sorunun olabilir mi acaba

kan tahlili yaptırdınız mı? yani hormonlarda falan bi sorun olabilir belki..bende 1-2 ay böyle olmuştum...yani tamamen olamamk değilde baya gecikiyodu 10-15 gün ...falan farlutal içince geliyodu adetim...polikistik görünüm varmış...başlangıç yani hormonlarımda normal çıkmıştı...detaylı karın ultrasonu çekildi her ihtimale karşı...orda da sonuç aynı çıktı polikistik görünüm var dendi...şimdi normale döndü kendiliğinden...umarım seninde biran önce düzelir adetin normale döner...gerçekten sinir bozucu oluyo çünkü seni anlayabiliyorum...

Arkadaşlar merhaba..
Ben 2011 / Kasımdan beri adet olamıyorum..
Her yolu denedim..
Soğan kürü içtim, adaçayı - civan perçemi içtim. Tarlusal mı ne ondan kullandım.. Sıcak su torbası ile pres yaptım.
Doktora gittim en ufak bi sorun yok dedi, tarlusal kullandığım için de bi hap vermedi ek olarak..
Hiç ihtimal yok ama yapayım dedim, gebelik testi yaptım bugün. Sonuç negatif tabiiki.
Hiçbir yol bulamadım, kilitlendim kaldım..

Aklıma gelen tek şey; yeni yıldan beri bi hap kullanıyorum. Kanser hapı imiş.. Ondan dolayı olabilir mi ?
Bir de; Annem, anneannem, babaannem ve teyzelerim genç kızken onların da böyle olduğunu söylüyorlar. Ama adet genetik midir en ufak bi bilgim yok.
Bu tarz bişey yaşayan var mı acaba?

bir yildan beri kanser hapi kullandiginizi bilmiyor muydunuz neden hapiymis dediniz....

hormonlarina baktirdiniz mi fsh hormonuna filan

doktora gittiğinizde kan tahlili yaptırıp hormonlarınızı baktırdınız mı bilmiyorum ama bende bu sorunla karşılaştım zamanında.ve polikistik over sendromu geçiyordum.bu rahatsızlık adet düzensizliği(geç adet dönemi) yapar.5 ay hiç gelmediği bile oluyordu.bilgin olsun.

Back