• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olamiyorum gebeliğe engelmidir?

Mavim25

Küllin min indillah
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2019
2.868
10.274
208
Arkadaşlar bebek istiyorum ama adet olamıyorum doktora gittim fakat hiç bir sıkıntı olmadığını söyledi ilaç da vermedi ne yapmam gerekiyor adet olabilmek için yardım edermisiniz?

Hersey yaptırdım gayet normal dedi. Evet hep duzensizdim bekarkende aynıydı
Benim de adetlerim 35-40 gün arası oluyordu, doktora gittim pko vs çıkmadı. Doktorum şöyle açıklamıştı, bazı kadınlar her ay adet olup yılda 12 kere yumurtlar, bazı kadınlar 2 ayda bir olup yılda 6 kere yumurtlar. Yani bu duruma çok takılma, eninde sonunda adet oluyorsan yumurtluyorsundur illaki. Siz de regl takvimlerinden indirip döngünüze göre yumurtlama günlerinizi takip edin, gebe kalmak için faydasını görürsünüz illaki.

Benim de adetlerim 35-40 gün arası oluyordu, doktora gittim pko vs çıkmadı. Doktorum şöyle açıklamıştı, bazı kadınlar her ay adet olup yılda 12 kere yumurtlar, bazı kadınlar 2 ayda bir olup yılda 6 kere yumurtlar. Yani bu duruma çok takılma, eninde sonunda adet oluyorsan yumurtluyorsundur illaki. Siz de regl takvimlerinden indirip döngünüze göre yumurtlama günlerinizi takip edin, gebe kalmak için faydasını görürsünüz illaki.
Ovülasyon testleri de kullanabilirsiniz emin olmak için, ben takvimden takip ederek günlerimi tespit etmiştim.

Çok teşekkür ediyorum çok saolun bu durum beni çok korkutuyodu

Peki sizin çocuğunuz oldumu

Özelden bakildim sonucları kağıt olarak vermedi dr. Bilgisayardan bakıp söyledi sorun yok dedi bilmiyorum artık çok yoruldum
Hormon tahlilleriniz reglin 3. günü yapıldı değil mi, o kısım önemli. Eğer hormonlarda ve yumurtalıklarda bir sorun yoksa doktor regli düzenlemek için herhangi bir ilaç vermedi mi? Hangi aralıklarla regl oluyorsunuz

Back