Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç gündür adet olmuyorsunuzArkadaşlar bebek istiyorum ama adet olamıyorum doktora gittim fakat hiç bir sıkıntı olmadığını söyledi ilaç da vermedi ne yapmam gerekiyor adet olabilmek için yardım edermisiniz?
3 aydır hep böyleyim hiç düzene girmiyorumKaç gündür adet olmuyorsunuz
Hormon testleri yaptırdınız mı? Hep mi düzensizdi bir de?3 aydır hep böyleyim hiç düzene girmiyorum
Hersey yaptırdım gayet normal dedi. Evet hep duzensizdim bekarkende aynıydıHormon testleri yaptırdınız mı? Hep mi düzensizdi bir de?
Canım hormon testlerin normalse yumurta takibi yaptırmanı öneririm3 aydır hep böyleyim hiç düzene girmiyorum
Benim de adetlerim 35-40 gün arası oluyordu, doktora gittim pko vs çıkmadı. Doktorum şöyle açıklamıştı, bazı kadınlar her ay adet olup yılda 12 kere yumurtlar, bazı kadınlar 2 ayda bir olup yılda 6 kere yumurtlar. Yani bu duruma çok takılma, eninde sonunda adet oluyorsan yumurtluyorsundur illaki. Siz de regl takvimlerinden indirip döngünüze göre yumurtlama günlerinizi takip edin, gebe kalmak için faydasını görürsünüz illaki.Hersey yaptırdım gayet normal dedi. Evet hep duzensizdim bekarkende aynıydı
Ovülasyon testleri de kullanabilirsiniz emin olmak için, ben takvimden takip ederek günlerimi tespit etmiştim.Benim de adetlerim 35-40 gün arası oluyordu, doktora gittim pko vs çıkmadı. Doktorum şöyle açıklamıştı, bazı kadınlar her ay adet olup yılda 12 kere yumurtlar, bazı kadınlar 2 ayda bir olup yılda 6 kere yumurtlar. Yani bu duruma çok takılma, eninde sonunda adet oluyorsan yumurtluyorsundur illaki. Siz de regl takvimlerinden indirip döngünüze göre yumurtlama günlerinizi takip edin, gebe kalmak için faydasını görürsünüz illaki.
Çok teşekkür ediyorum çok saolun bu durum beni çok korkutuyoduBenim de adetlerim 35-40 gün arası oluyordu, doktora gittim pko vs çıkmadı. Doktorum şöyle açıklamıştı, bazı kadınlar her ay adet olup yılda 12 kere yumurtlar, bazı kadınlar 2 ayda bir olup yılda 6 kere yumurtlar. Yani bu duruma çok takılma, eninde sonunda adet oluyorsan yumurtluyorsundur illaki. Siz de regl takvimlerinden indirip döngünüze göre yumurtlama günlerinizi takip edin, gebe kalmak için faydasını görürsünüz illaki.
Peki sizin çocuğunuz oldumuBenim de adetlerim 35-40 gün arası oluyordu, doktora gittim pko vs çıkmadı. Doktorum şöyle açıklamıştı, bazı kadınlar her ay adet olup yılda 12 kere yumurtlar, bazı kadınlar 2 ayda bir olup yılda 6 kere yumurtlar. Yani bu duruma çok takılma, eninde sonunda adet oluyorsan yumurtluyorsundur illaki. Siz de regl takvimlerinden indirip döngünüze göre yumurtlama günlerinizi takip edin, gebe kalmak için faydasını görürsünüz illaki.
Hamileyim 3.5 aylık, 2 ay içinde hamile kaldımPeki sizin çocuğunuz oldumu
Bekarkende adet duzensizliginiz varmıydı? Surekli aynı sekilde duzensizmi oluyordunuz.Hamileyim 3.5 aylık, 2 ay içinde hamile kaldım
Iste bende öyle biliyorum yani yumurtalıkta bi sıkıntı olması lazm fakat hiç bi sıkıntı bulamadılar ama adet de göremiyorum, hamilede kalamıyorumAdet olamamak yumurtlamayla alakalı değil mi ya yanlış mı biliyorum acaba ?
Genel de bu saydığın belirtiler pcoslularda oluyor. Hormon tahlillerinin sonuçlarını bi atar mısınIste bende öyle biliyorum yani yumurtalıkta bi sıkıntı olması lazm fakat hiç bi sıkıntı bulamadılar ama adet de göremiyorum, hamilede kalamıyorum
Özelden bakildim sonucları kağıt olarak vermedi dr. Bilgisayardan bakıp söyledi sorun yok dedi bilmiyorum artık çok yoruldumGenel de bu saydığın belirtiler pcoslularda oluyor. Hormon tahlillerinin sonuçlarını bi atar mısın
O zaman doktorunu değişmelisin canım.Özelden bakildim sonucları kağıt olarak vermedi dr. Bilgisayardan bakıp söyledi sorun yok dedi bilmiyorum artık çok yoruldum
Bide başka dr. Deniyeyim artık olmazsaO zaman doktorunu değişmelisin canım.
35-40 gün arasıydı hep döngülerimBekarkende adet duzensizliginiz varmıydı? Surekli aynı sekilde duzensizmi oluyordunuz.
Hormon tahlilleriniz reglin 3. günü yapıldı değil mi, o kısım önemli. Eğer hormonlarda ve yumurtalıklarda bir sorun yoksa doktor regli düzenlemek için herhangi bir ilaç vermedi mi? Hangi aralıklarla regl oluyorsunuzÖzelden bakildim sonucları kağıt olarak vermedi dr. Bilgisayardan bakıp söyledi sorun yok dedi bilmiyorum artık çok yoruldum