u25n Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Aralık 2020 1.055 926 5 Aralık 2020 Konu Sahibi u25n #1 Doktora gittim Adet düzensizliği için onun için de ayrı bi ilaç verdi ama hala olamadım Nasıl Adet olucam Bilgi verir misiniz
Doktora gittim Adet düzensizliği için onun için de ayrı bi ilaç verdi ama hala olamadım Nasıl Adet olucam Bilgi verir misiniz
N N0one Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Kasım 2019 2.088 1.491 5 Aralık 2020 Konu Sahibi u25n #2 ugrnrr .!.: Doktora gittim Adet düzensizliği için onun için de ayrı bi ilaç verdi ama hala olamadım Nasıl Adet olucam Bilgi verir misiniz Genişletmek için tıkla... nası bı ılac verdı kac gun kullandın ne zaman bıttı ılac vs bılgılendırırsen fıkrı olan yada yasamıs olan kısıler daha rahat cevaplar
ugrnrr .!.: Doktora gittim Adet düzensizliği için onun için de ayrı bi ilaç verdi ama hala olamadım Nasıl Adet olucam Bilgi verir misiniz Genişletmek için tıkla... nası bı ılac verdı kac gun kullandın ne zaman bıttı ılac vs bılgılendırırsen fıkrı olan yada yasamıs olan kısıler daha rahat cevaplar
u25n Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Aralık 2020 1.055 926 5 Aralık 2020 Konu Sahibi u25n #3 brcnyldz13 .!.: nası bı ılac verdı kac gun kullandın ne zaman bıttı ılac vs bılgılendırırsen fıkrı olan yada yasamıs olan kısıler daha rahat cevaplar Genişletmek için tıkla... İlaç tarlusal diye bi ilaç 3 gün oldu kullanıyorum
brcnyldz13 .!.: nası bı ılac verdı kac gun kullandın ne zaman bıttı ılac vs bılgılendırırsen fıkrı olan yada yasamıs olan kısıler daha rahat cevaplar Genişletmek için tıkla... İlaç tarlusal diye bi ilaç 3 gün oldu kullanıyorum
N N0one Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Kasım 2019 2.088 1.491 5 Aralık 2020 Konu Sahibi u25n #4 ugrnrr .!.: İlaç tarlusal diye bi ilaç 3 gün oldu kullanıyorum Genişletmek için tıkla... ılac bıttıkten sonra 10 gune kadar adet olursun demıstı doktorum canım:)
ugrnrr .!.: İlaç tarlusal diye bi ilaç 3 gün oldu kullanıyorum Genişletmek için tıkla... ılac bıttıkten sonra 10 gune kadar adet olursun demıstı doktorum canım:)
u25n Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Aralık 2020 1.055 926 5 Aralık 2020 Konu Sahibi u25n #5 Bende bi kaç sıkıntı daha çıkmıştı onu sormadım kafa dalgınlığı ile umarım öyle olur aklıma bin tane şey geliyo
Bende bi kaç sıkıntı daha çıkmıştı onu sormadım kafa dalgınlığı ile umarım öyle olur aklıma bin tane şey geliyo
u25n Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Aralık 2020 1.055 926 5 Aralık 2020 Konu Sahibi u25n #6 brcnyldz13 .!.: ılac bıttıkten sonra 10 gune kadar adet olursun demıstı doktorum canım:) Genişletmek için tıkla... Daha önceki konularımla bilginiz var mı acaba
brcnyldz13 .!.: ılac bıttıkten sonra 10 gune kadar adet olursun demıstı doktorum canım:) Genişletmek için tıkla... Daha önceki konularımla bilginiz var mı acaba
N N0one Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Kasım 2019 2.088 1.491 5 Aralık 2020 Konu Sahibi u25n #7 ugrnrr .!.: Daha önceki konularımla bilginiz var mı acaba Genişletmek için tıkla... yok. cok fazla konu okuyorum. okumussam da aklımda kalma ıhtımalı yok kadar az:)
ugrnrr .!.: Daha önceki konularımla bilginiz var mı acaba Genişletmek için tıkla... yok. cok fazla konu okuyorum. okumussam da aklımda kalma ıhtımalı yok kadar az:)
u25n Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Aralık 2020 1.055 926 5 Aralık 2020 Konu Sahibi u25n #8 Tamam teşekkür ederim yinede