• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olamamak

Hayalprstw

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2021
76
28
8
23
Kizlar 2 aydır adet olamıyorum en son 17 eylül delirmeme ramak.kaldi 3 test birden yaptim digerleri hic cizfi cikmadi bunda böyle göğüslerim felaket ağrıyor kasiklarim ona keza adet olacakmiim ama olamiyorum gibi ne dusuniyosunuz idrarda çıkmayıp kanda cikma ihtimali varmı sizce
20211124_211259.jpg

Kizlar 2 aydır adet olamıyorum en son 17 eylül delirmeme ramak.kaldi 3 test birden yaptim digerleri hic cizfi cikmadi bunda böyle göğüslerim felaket ağrıyor kasiklarim ona keza adet olacakmiim ama olamiyorum gibi ne dusuniyosunuz idrarda çıkmayıp kanda cikma ihtimali varmı sizce
Eki Görüntüle 2958515
Çok saçma üç tane testin üçünde de çizgi yok mu.
Bu foto attığınız testte bile çizgi yok ki
Bozuk bunlar

Eki Görüntüle 2958515
Canım bn iki çizgi görüyorum ama köyü olması gerekende kötü değil başka marka test al yap bence

En kesin sonuç benimde bu şekilde çıkmıştı ama köyü olması gwreken kötüydü diğeri de aynı bu sekildeydi negatif çıkmıştı onn için inanmiyorm bu testlere
Bende hamile gibi hissediyorum kendimi ilm defa adetim bu kdr gecti goguslerim aşırı hassas pembe lekelenmem oldu kasiklarim ağrıyor ümitlenmeyim diyorum ama tum belirtiler var mide bulantisi hariç

2 aydır adet olmamak uzun bir süre. İlla hamile olanlar mı adet olmuyor? Bir çok hormonal durum var, bir hastalık da olabilir. 2 aydır doktora gitmemen niye peki?

Back
X