Adet olamama

slngldn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
1
0
1
26
Merhaba ben 13 yaşındayım 2 yıldır akıntım geliyor.Tüylenmeler oluyor hatta affedersiniz ağda yapıyorum da yaklaşık 1.5 senedir.Fakat tüm arkadaşlarım 2 ay akıntı olup adet oldular ama ben 2 yıldır akıntı oluyorum ama bir türlü kanamam olmuyor.Belki size bu çok saçma gelebilir ama ben kendimi anormal hissediyorum.Sonuçta adetle kızlık-kadınlık özelliklerin geliyor.Ve çoğu soruları gördüm.18-24 yaşında bile adet olamıyorlar.Bende ilerde böyle sıkıntılar yaşayacağımdan korkuyorum.Lütfen rica ediyorum yardım edin…

Canim merhaba. Daha cok kucuksun 16 yasina kadar adet olacagini tahmin ediyorum. Ama bazilarinda kapali hymen gibi durumlar oluyor eger 16 yasina kadar regl olmazsan bir doktora gidersin.

Su an doktorluk bir durumun adet olmamak adina oldugunu sanmiyorum, ancak akintin ne durumda onun icin gidebilirsin. Enfeksiyon vs durumu olabilir.

ben 16-17 yaşında adet oldum seni bir dr götürelim diyen olmadı ,
sıkıntı yapma daha yaşın çok küçük , sen arkadaşlarını örnek alıyorsun ama herkesin bünyesi vucudu farklı ,
onlar oldu diye sende olacaksın diye bir kural yok ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…