Adet olamama

Mikrokosmos

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2020
60
81
Uzun yıllardır adetim düzensiz. Hatta geçen yıl aylar boyu hiç olmadim. Doktora gittim ve işte ultrasonla bakıldı, tiroid ve başka rahatsızliklar var mı diye de bakıldı ama hiçbir şey çıkmadı. Sonra ilaçla olabildim. Şimdi yine kafasina göre. Yaklaşık iki aydır yine olmuyorum ve gerçi ne zaman adet olsam sancısı artıyor ve 3 gün sürüyor. Sizce başka bir doktora tekrar gitmeli miyim?Tüm vücut dengem mahvoldu. Ruh halim bozuluyor sanki olamadikca. Maydonoz suyu, soğan suyu ne dendiyse yaptım ama yok...Ne önerirsiniz? Yürüyüş iyi gelir diyorlar doğru mudur?

yürüyüş iyi gelir ama sizin asıl sorunu ögrenmeniz lazım ,

hayıt suyu içtiniz mi hiç , oda adet olmanıza fayda saülar

Geçmiş olsun. Bence tüm değerlerinize baktırın. Sadece vajinal ya da göbekten ultrason ile değil. Hormon değerlerinize bakıldı mı mesela? Prolaktin çok önemli bu işlerde. ben hayıt suyu kullanmış biri olarak asla tavsiye etmiyorum. Prolaktin değerim 17 iken hayıt yüzünden 71’e fırlamıştı. O yüzden hayıt kullanacaksanız doktor kontrolünde hap şeklinde kullanın.

başka bir doktora görünün belki pco vardır ben 2 yıl bir hastaneye gittim bende pco varmış doktorlardan hiçbiri bana bu bilgiyi vermedi sonra özel bir kliniğe gittim orada öğrendim pco olduğumu

Merhaba bence kadın doğuma değilde daha uzman bir doktora gitmelisin.adet düzensizliği bir çok şeyin göstergesi olabilir.ben yıllarca kadın doğuma gittim hersey güzel diye diye Hep gönderdiler beni hiç hormonuma bakmadılar taki bebeğim olmayıncaya kadar.sonra yumurta rezervin az dediler.daha önce baksalardı belli benim için hersey daha başka olurdu suan.ne deyim her doktora güvenme.ilerde pişmanlık yaşama.umarım kötü bi durum değildir ama yine de önlemini al

Tekrar merhaba hanımlar bunu yazdıktan bir gün sonra sonunda tekrar oldum. Ama tabi yine de tekrar denilen şeyler için kontrole gideceğim. Bitince mi gitmeliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…