Adet olamama :/

Mermershn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
245
349
53
32
6D1A53FA-C9CB-4B00-A31D-F00149FB0505.jpeg
056BA156-B0D3-414A-86B3-69A8F752106D.jpeg
selam kızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah ... ben bir şeydanışıcam size 5 yıllık evliyim 2 çocuğum var.
Aşırı düzensiz adet olmama rağmen allah 2 tane yavru nasip etti çok şükür allahım isteyen herkese versin . Yalnız kızlar benim adetim hala düzensiz ve ben artık bundan rahatsız olmaya başladım doktora gittim . Muayene etti ultrasonda bileyler işaretledi yardımcısına seslenerek 8 mm dedi. Sonra kalktım üstümü giyerken bi başladılar konuşmaya baya uzun sürdü ama sessiz konuştular kan verin yarın gelin dedi konuşalım dedi. Bende dedim önemli birşey mi var dedim hayır yok yarın gelin konuşalım dedi şimdi ben e nabızdan baktım sonuçlara ama anlamıyorum bilgisi olan varsa yazabilir mi ?

Geçmis olsun bendede surekli duzendizlik var tam doktora gidicem diyorum gecikmelide olsa adet oluyorum vazgeciyorum gtmiyorum srekli hamilemiyim acaba diyorum neoldu peki sonuclarinizi aldiniz mi

Canim pardon ben asagidaki sonuclari yanlis okumusum beta hcg en basta onda gebelil yok digerlerleri baska degermis hormonlarla ilgili degerler

Olabilirsin bi doktora git yani beta hcg fazla ilerlemiyosa dis gebelikte oluyor dikkat et bi gorun doktora
Sonuç negatif çıkmış ordan doğru nasıl teşhis koyabiliyorsunuz anlamıyorum.
Kocaman yazıyor 0.100 diye. Başta sıfır var bir daha bakın lütfen.

Teşekkür ederim ilginize kuzularım canlarım sıkıntı yok dedi doktor zaten anlamadım 3 gün öncede adet oldum neyse sonuç olarak oldum çok şükür :) öpüyorum çok

Back