Adet olamama, Tsh yüksekliği

Dersaadet18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2018
535
492
33
Merhaba arkadaşlar neredeyse 4 aydır adet olamıyorum. En son ekim ayında adet oldum o da tarlusal kullanarak. bütün testlleri gerekli tetkikleri yaptırdım bir sorun gözükmüyor. Pcosluyum bu arada ama daha önce böyle hiç olmamıştı. Tsh (t3) değerim 4.50 çıktı olması gerekenden yüksek sizce bunun etkisi olabilir m ? Adet olamadıgım için hamile de kalamıyorum var mı önereceğiniz bir şey :?

Mrb canim benim de tsh senin gibi yuksek ama adet duzensizligim yok FSH falan baktirdinmi belki PCO dan dolayıdır bilemedm

Mrb canim benim de tsh senin gibi yuksek ama adet duzensizligim yok FSH falan baktirdinmi belki PCO dan dolayıdır bilemedm
Evet hepsine baktırdım sadece tsh yüksek çıktı. Pcos var ama daha önce hiç adet olmama gibi bir şey yaşamamıştım. Sizin kaç tsh değeriniz ilaç kullanıyor musunuz ?

tsh dan kaynaklı olduğunu sanmıyorum çünkü tsh ım 29 olduğu olmuştu hastalıkla ilgili bir sıkıntı yaşamadım. 4,5 çok yüksek bir sonuç değil. o kadar etkileyeceğini sanmıyorum.

Evet hepsine baktırdım sadece tsh yüksek çıktı. Pcos var ama daha önce hiç adet olmama gibi bir şey yaşamamıştım. Sizin kaç tsh değeriniz ilaç kullanıyor musunuz ?
En son 5 cikmisti evet kullaniyorum canim aslinda endokrine gidiyodum doktor ilac vermedi ama kadin dogumcu kesinlikle kullanmalisin dedi

Back