• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olamama problemi

nneess

Kelebekss
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
35
0
86
İstanbul
Arkadaşlar benim şöyle bi sorunum var adet göremiyorum yani neredeyse seneden seneye adet görüyorum 3 sene önce doktora gittik hormon testlerim yapıldı ultrasonla bakıldı herhangi bişey çıkmadı herhangi bir rahatsızlıkta vermiyor bana ama yine de endişeleniyorum anneminde bekarken böyleymiş 3 senedir başka bi doktora da gitmedim çocuğum olmaz diye çok korkuyorum bu konu hakkında bilgisi olanlar geri dönüş yaparlarsa sevinirim şimdiden tşk:)

bnce en kısa zamanda doktora gtmelısın ılerde cıddı bı problem otur aksatamamı tavsıye ederım

saol canım işte tatile çıkıcam tatil dönüşü bi doktora gidicem ama tek korkum alttan muayene ben o şekilde muayene olmak istemiyorum:(

bence korkmana gerek yok ... alttan muayeneye gerek kalmayabilir... ama yine de ihmal etme...

napalımm artık sağlık daha önemli ilerdeki durumları düşünerek göze almak lazım ama inş ultarson yeterli olur bi de kötü bişey çıkmass:uhm:

Back