• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olamadım

bsra3449

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
58
0
16
İstanbul
Arkadaslar ben hala adet olamadım yaklasık 2 ay olucak adet söktürücüyü alsam eczaneden recetesiz veriyolar mı acaba bilen var mı ?? :2:

cok tesekkür ederim :)
adet olucakmısım gibi kasıklarım belim agrıyor karnımda şiş taş gibi ama sökülemiyorum bi türlü işe yarar inşallah

bicok doktora gittim ultrasondan bakıyolar sadece fizyolojik kistlerim oldugunu söylüyo bazılarıda bişey olmadıgını söylüyolar ve dogum kontrol hapı veriyolar napıcamı şarsırmıs durumayım sürekli dogum kontrol hapı kullanmak istemyorum d. kontrol hapını kullandıgımda düzenli adet oluyorum ama bıraktıgım zaman tekrar düzensizleşiyor :((((

Benimde adetim bugün itibariyle 21 gün geç kaldı 1 ay olacak neredeyse:( geçen hafta doktora gittim tarlusal (5mg) verdi sabah1 akşam 1 tok kullan dedi 4 gündür kullanıyorum henüz bişey yok, adetimin 3. günü gidip hormon testi yaptırıcam

Evet bende bu aksam itibariyle kullanmaya basladim adetimin 3. Günü bende gidip hormin testi yaptiricam peki sojuclar gün icersinde cikiyo mu ???

arkadaşlar bende 2 yıldan fazladır aşırı bir kasık ağrısı vardı...hem de öyle yüzeysel her iki yanda olnadan değil taa derinlerden gelen her bir tarafımı kasıp kavuran ve en kötüsü de her gun ama her gun gunde en az 4-5 defa nöbe
tler halinde gelen ağrılardı..hayatımı kabusa çevirmişti...artık hwer an her saniye ağrım başlayacak korkusu beni işimden,arkadaşlarımdan eşimden herşeyden uzaklaştırmıştı..kullandığım ilaçlar bir gr dahi fayda etmedi...aslında ağrının tam kaynağı da bulunamadı..
bir gün civan perçemini denemeye karar verdm...tadı çok acıydı,,içtim ağrılarımda bır değişiklik olmadı...ikinci günden itibaren aslan pençesi ve civan perçemini karıştırarak içmeye başladım..inanın şu an 34.günüm ve zerre kadar ağrım yok...olmadığı gibi o kadar rahat ve hafif hissediyorum ki kendimi...bence mucize denilen bu olsa gerek...ben minnettarım bu iki bitkiye...
gerçi adetlerim düzenlidir genelde ancak ilk içtiğim ay 2 gün erken adet gördüm hatta ilk gün (ki hiç başıma gelmeyen bir şey ama) kahverengi ve sarımsı bir akıntı geldi ve o akıntı gelince sanki karnımdan kasıklarımdan bir yük kalktı...sonra hemen arkasından adet oldum
Adet olamayanlar lütfen ama lütfen deneyin bu çayları...hatta yumurtalıklarında rahimlerinde kist iltihap vs olanlar inanın ilk andan hissedeceksiniz faydasını...ben o kadar bitki denemişimdir kantaron olsun soğan olsun maydanoz olsun ısırgan olsun....hiç biri bu etkiyi vermedi..inanın vermedi..

Arkadaslar ben hala adet olamadım yaklasık 2 ay olucak adet söktürücüyü alsam eczaneden recetesiz veriyolar mı acaba bilen var mı ?? :2:

aynen bendede 2 ay gecıkme oldu ve nıhayet bayramın 2. gunu oldum ondan once doktora gıttım doktor senın hormonlarından kaynaklanıyor demıstı adetının 3. gel hormon testı yapalım dedı malum bayramda gıdemedım ve sımdı yıne gecıkıyor bence sokturucuyu almadan gıt bı doktora gorun hala olmadıysan bu arada evlı misin hamılede olabılırsın? recetesızde vermıyorlar dıye bılıyorum bu arada..

Son düzenleyen: Moderatör:

sakın kendi kendine kullanma canım kesinlikle doktora git baksın o sana verir yada belki bi sorunun vardır ve malesef büyük ihtimal bişi var.. sakın doktoru aksatma kafana göre tedavi uygulama kendine .

Evet bende bu aksam itibariyle kullanmaya basladim adetimin 3. Günü bende gidip hormin testi yaptiricam peki sojuclar gün icersinde cikiyo mu ???

iyi bi doktora gitmen lazım adetinin 2. vea 3. günü git alttan baktır mutlaka . ama doktorun sorunu anlaması için mutlaka ii bi doktor olması lazım bu hiçte normal değil...

Back