Ne ki bu hayatım merak ettimAy yapmayın bunu yaaa bir de resmini koymuşsunuz. Gebelik testi denilen bir şey var 2024 yılındayız lütfen ya.
İdrara çamaşır suyu damlatıyorlar köpürürse gebeymişsin köpürmezse değilmişsin gibi bir inanç var ay çok saçma yaniNe ki bu hayatım merak ettim
Allahım Allahım kuscam sormasaydım keşkeİdrara çamaşır suyu damlatıyorlar köpürürse gebeymişsin köpürmezse değilmişsin gibi bir inanç var ay çok saçma yani
o idrar rengi mi ıy midem bulandıİdrara çamaşır suyu damlatıyorlar köpürürse gebeymişsin köpürmezse değilmişsin gibi bir inanç var ay çok saçma yani
Bardağa yapmak nedir arkadaş ya. Kusucam şimdiMerhaba arkadaşlar daha adeti.e 8 gu var çamaşır suyla denedim ve böyle olduEki Görüntüle 3489281
Taşı taşa vurup ateş yakmaya da çalışıyor musunuz? hangi çağdayız Allah aşkına kimsenin evinde bisey yenilip içilmez şunu da gördükten sonra. Bari Pet bardak kullansaydınızMerhaba arkadaşlar daha adeti.e 8 gu var çamaşır suyla denedim ve böyle olduEki Görüntüle 3489281
Canim bu bardak kırıl mış o kadar man yak deilimTaşı taşa vurup ateş yakmaya da çalışıyor musunuz? hangi çağdayız Allah aşkına kimsenin evinde bisey yenilip içilmez şunu da gördükten sonra. Bari Pet bardak kullansaydınız
Ayrıca idrar asidiktir her türlü köpürür böyle şeylere inanmaktan vazgeçin
Canım benim belki senin imkanın var ama benim yokTek sorun bardağın kırık olması değil bilim dururken hamilelik testleri , kan testleri dururken temizlik malzemesi ile test yapmanız..
Şeftalili ice tea sandımgecikme bekleyip test yapın bu tarz şeylerin sonucuna güven olmaz
Bu mesajınıza istinaden üzülerek bu yorumu yapıyorum kırıcı olmak da değil niyetim ama test yapacak durumunuz yoksa hamilelik olunca çocuk olunca nasıl bakacaksınızCanım benim belki senin imkanın var ama benim yok
Ya test alma imkanim var ama merkez burda yok onun için alamıyorum burası köy yeri egerki test istersem hor görüp dedikodu yaparlaBu mesajınıza istinaden üzülerek bu yorumu yapıyorum kırıcı olmak da değil niyetim ama test yapacak durumunuz yoksa hamilelik olunca çocuk olunca nasıl bakacaksınız
Siz bu şekilde yöntemlerle hamile olduğunuza inanırsanız sonra üzüntü yaşayabilirsiniz ama. Elbet bir sağlık ocağı, bir eczane vardır uzak olsa da. Tıbbi yöntemler denemeden bulduğunuz hiçbir şeye inanmayın size tavsiyemCanım benim belki senin imkanın var ama benim yok
Ayrıca ne alaka yaa gebelik testi yapıyorsunuz diye kim hor görecekmiş?Ya test alma imkanim var ama merkez burda yok onun için alamıyorum burası köy yeri egerki test istersem hor görüp dedikodu yaparla
Aa ne değişik şeyler ya test satılıyorsa birileri alsın diye yani dedikodu yapılacak ne var ki bunda çok doğal bir şey ama tabi köy yerinde insanlar pek normal değil artıkYa test alma imkanim var ama merkez burda yok onun için alamıyorum burası köy yeri egerki test istersem hor görüp dedikodu yaparla