• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olacakmış gibi hafif bel ağrısı hamilelikbrlirtisi midir ?

Cicek061

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2017
1.114
907
123
27
Merhaba arkadaslar benim adetime 10 gün var fakat adet olacakmisim gibi hafif bel agrim ve sulu akintimvar var. normalde adet olacagim zaman boyle olurdu ama daha 10gun var. Bebek istiyorum ama esim suanda istemiyo geri cekilme yontemiyle iliskiye giriyoruz en son yumurtlama donemim 3 gun onceydi bu kadar erken belirti yasayan var mi yoksa ben bebek istedigim icin mi boyle hissediyorum?

Muhtemelen sen çok istediğin için belirtiler gösteriyor vücut:) yumurtlama daha 3 gün önce çok erken

Bemim çok erken başladı canım👍🏼 Yumurtlamadan iki gün sonra bel ve bacak ağrım oldu. 4 gün sonra da bel ağrım başladı ve adete kadar şiddetlendi. Ve şiddeti git gide artan göğüs acısı da eklendi. Benim de belirtilerin bu kadar erken başlamazdı hemen anladım o yüzden. Ama geri çekilme diyorsun olabilir de olmayabilir de🤔

Bemim çok erken başladı canım👍🏼 Yumurtlamadan iki gün sonra bel ve bacak ağrım oldu. 4 gün sonra da bel ağrım başladı ve adete kadar şiddetlendi. Ve şiddeti git gide artan göğüs acısı da eklendi. Benim de belirtilerin bu kadar erken başlamazdı hemen anladım o yüzden. Ama geri çekilme diyorsun olabilir de olmayabilir de🤔
bacaklarim hamlamis gibi agiriyo sanki gunlerdir is yaptim ypruldum gibi belimden bacaklarima dogru geliyo agri ama hafif hafif sanki adet olacakmisim gibi. ama 3 gun once yumurtlama gunumdu cok erken degilmi belirti icin😔 belkide ben cok istiyorum diye psikolojik belirti yasiyorum 😔

Back