Ben hiç öyle bişey yaşamadım. Umarım bişey yoktur kesin baktırMerhabalar benim yine bir sıkıntım ve cevap bulamadığım sorularım var size geldim. Her ay düzenli olarak adet olurum. Bu ayki adetim 3 mayıstı. Takvimimden 1 hafta önce benden kahverengi su gibi yoğun olmayan akıntı geldi. Normalde de gelir bir kaç saat sonra da kanamalı adetim başlar. Heralde erken oldum stresten vs. Neyse aradan 2 gün geçti bi belirti yok başka leke yok. Duş aldım bir süre sonra sonra yine aynı akıntı. Ara ara bu şekilde 11 gün geçti ben hala normal kanamalı adetimi göremedim. Doktor için randevu bulamıyorum şuan inşallah cumaya kadar halledip baktırcam. Bu bir sıkıntının belirtisi olabilir mi bazı sitelerde pko yumurtalık rahatsızlığı olabilir gibi şeyler okudum içime dert oldu sizlere sormak istedim bu şekilde adet oldum olarak kabul edilir mi yada yaşayan oldu mı şimdiden teşekkürler
Bugun gebelik yaptım negatif malesef hafta içi doktora görüneceğim bakalım inşallah kist mist değildir bu yaştan sonraGebelik veya pko kist var
Merka etmeyin pko tehlikeli değil adet söktürücü ile vucuttan atılıyor gebeliği kanda mi yaptirdinizBugun gebelik yaptım negatif malesef hafta içi doktora görüneceğim bakalım inşallah kist mist değildir bu yaştan sonra
Benimde basima geldi 1 haftadir bunu yaziyorm eger ne olduğu ogrenirsenz yazarmisnz nedeniMerhabalar benim yine bir sıkıntım ve cevap bulamadığım sorularım var size geldim. Her ay düzenli olarak adet olurum. Bu ayki adetim 3 mayıstı. Takvimimden 1 hafta önce benden kahverengi su gibi yoğun olmayan akıntı geldi. Normalde de gelir bir kaç saat sonra da kanamalı adetim başlar. Heralde erken oldum stresten vs. Neyse aradan 2 gün geçti bi belirti yok başka leke yok. Duş aldım bir süre sonra sonra yine aynı akıntı. Ara ara bu şekilde 11 gün geçti ben hala normal kanamalı adetimi göremedim. Doktor için randevu bulamıyorum şuan inşallah cumaya kadar halledip baktırcam. Bu bir sıkıntının belirtisi olabilir mi bazı sitelerde pko yumurtalık rahatsızlığı olabilir gibi şeyler okudum içime dert oldu sizlere sormak istedim bu şekilde adet oldum olarak kabul edilir mi yada yaşayan oldu mı şimdiden teşekkürler