• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet miktarı az olan

benim her zaman değil bir ay az oluyorum diğer ayda sanki o ayın intikamını alır gibi yoğun ama ağrılı oldum mesela geçen ay. Cesaretlendirdiniz beni gitmem gerek bakalım nnolcak:50:

mutlaka git canım endise etme benim ilaçla suan 2.1 e düstü tsh ım.pko var bende bide o adet düzensizliği yapıyor pkoda tsh la ilgili .mutlaka git cok gecmiş olsun:29:

benim hormonlarım bozuk pko var ilaç kullanıyorum, bildim bileli 2-3 gün sürerdi. sonra 1 günde başlayıp çok fazla gelip biter olmuştu. Dianeye başladım. 2 aydır yine 3 gün sürüp 4.gün kesiliyor. Çok aman aman bi kan değil ama geliyor yani.. Hem çok kan olması sanıldığı gibi iyi bişey de değilmiş.

benim hormonlarım bozuk pko var ilaç kullanıyorum, bildim bileli 2-3 gün sürerdi. sonra 1 günde başlayıp çok fazla gelip biter olmuştu. Dianeye başladım. 2 aydır yine 3 gün sürüp 4.gün kesiliyor. Çok aman aman bi kan değil ama geliyor yani.. Hem çok kan olması sanıldığı gibi iyi bişey de değilmiş.

bende tam tersi kanın çok gelmesi az gelmesinden daha iyidir biliyorum, çünkü az gelmesi sökülemediğinin işaretidir

hayır sökülmek ayrı, sökülme kanın akması değilde ne bileyim peçeteyle sildikçe az az gelmesi gibi bir şey. Sonuçta sen adet olduğunda akmıyormu ayaktayken yürürken vs akıyorsa bu zaten sökülmüş demektir. Lekelenme derecesindeyse azdır, ama sen 3 gün adet olup günde en az 2 ped değiştiriyorsan bu normaldir. Hem uzun süren hem yoğun olan kanama anormaldir.

Back