doktora gittinizmi?
canım hormonlarına baktırdın mıı
yada kist olabilir
sorma dr saç dökülmesi diye gittim tsh değerim 4,56 çıktı dahiliyeye görün dedi gittim sıra vardı giremedim bidaha da gitmedim. Ondan olabilir mi acaba?
Hipotiroidi var sizde.troidler yavas calisyor.bu durum adet düzensizliği yaratr.bende var bu sorun tiroud ilaci kullanmaninz gerek..
hormon testini kadın doğumcudan mı istememiz gerekiyo, dahiliyeden falan isteyemez miyiz?
Canım sen bi kadın doğum uzmanına git
sorma dr saç dökülmesi diye gittim tsh değerim 4,56 çıktı dahiliyeye görün dedi gittim sıra vardı giremedim bidaha da gitmedim. Ondan olabilir mi acaba?
peki korkulacak bi durum mu? hemen düzelir mi, bide gebe kalmaya engel mi ki?
canım tsh degrin biraz yüksek benimde bu degrlerdeydi ilac basladık.hipotroid olabilir canım bende hipotroid için ilaç kullanıyorum evet tsh ın adet üzerine etkisi var canım olabilir.benimde az oluyo adetim ama ben ilaçla adet olyom yani adet söktürücüyle ondan olabilir.sen mutlaka kadın dogumcuya git canım o seni dahiliye yada endokrinciye yönlendirir.
öyle gözüküyo çok korkuyodum ama gitmem gerekiyo demekki... anammm
Yok cnm çoğu kadinda var ama ilac almadan olmaz.halszlik kilo alma, verememe uyku sac dokulmesi ve ciltte sornlar da yaratr.tedavi olmazsan hamile kalmaya engel olur
saç dökülmesi uykudan uyanamama sinirli uyanma var evet
Korkulacak hiçbirşey yok tatlım tedavi olursun
Geçmiş olsun inşallah hayırlı günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?