• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet miktarı az olan

zhra89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
575
90
53
arkadaşlar aranızda adet miktarı az olan var mı? benim ilginçtir bir ay az (akıntı) şeklinde oluyor diğre ayda full yoğun oluyorum böyle bi durum yaşayanınız var mı?

Bu konudan muzdarip olan yok mu arkadaşlar..? yada bilgisi

doktora gittinizmi?:31::31:

sorma dr saç dökülmesi diye gittim tsh değerim 4,56 çıktı dahiliyeye görün dedi gittim sıra vardı giremedim bidaha da gitmedim. Ondan olabilir mi acaba?

sorma dr saç dökülmesi diye gittim tsh değerim 4,56 çıktı dahiliyeye görün dedi gittim sıra vardı giremedim bidaha da gitmedim. Ondan olabilir mi acaba?

Hipotiroidi var sizde.troidler yavas calisyor.bu durum adet düzensizliği yaratr.bende var bu sorun tiroud ilaci kullanmaninz gerek..

Hipotiroidi var sizde.troidler yavas calisyor.bu durum adet düzensizliği yaratr.bende var bu sorun tiroud ilaci kullanmaninz gerek..

peki korkulacak bi durum mu? hemen düzelir mi, bide gebe kalmaya engel mi ki?:43:

kadın doğumcu ister canum her ihtimale karşı git görün

Benimde adetlerim cok az olur. Hatta adetin birinci gunu oldugunda sanki 3 yada 4.gun adetliymisim gibi hissedrm.

canım tsh degrin biraz yüksek benimde bu degrlerdeydi ilac basladık.hipotroid olabilir canım bende hipotroid için ilaç kullanıyorum evet tsh ın adet üzerine etkisi var canım olabilir.benimde az oluyo adetim ama ben ilaçla adet olyom yani adet söktürücüyle ondan olabilir.sen mutlaka kadın dogumcuya git canım o seni dahiliye yada endokrinciye yönlendirir.

peki korkulacak bi durum mu? hemen düzelir mi, bide gebe kalmaya engel mi ki?:43:

Yok cnm çoğu kadinda var ama ilac almadan olmaz.halszlik kilo alma, verememe uyku sac dokulmesi ve ciltte sornlar da yaratr.tedavi olmazsan hamile kalmaya engel olur

Son düzenleme:
canım tsh degrin biraz yüksek benimde bu degrlerdeydi ilac basladık.hipotroid olabilir canım bende hipotroid için ilaç kullanıyorum evet tsh ın adet üzerine etkisi var canım olabilir.benimde az oluyo adetim ama ben ilaçla adet olyom yani adet söktürücüyle ondan olabilir.sen mutlaka kadın dogumcuya git canım o seni dahiliye yada endokrinciye yönlendirir.

benim her zaman değil bir ay az oluyorum diğer ayda sanki o ayın intikamını alır gibi yoğun ama ağrılı oldum mesela geçen ay. Cesaretlendirdiniz beni gitmem gerek bakalım nnolcak:50:

Yok cnm çoğu kadinda var ama ilac almadan olmaz.halszlik kilo alma, verememe uyku sac dokulmesi ve ciltte sornlar da yaratr.tedavi olmazsan hamile kalmaya engel olur

saç dökülmesi uykudan uyanamama sinirli uyanma var evet:43:

Back