Adet mi yoksa gebelik mi ?

O bahsettiğiniz macun benide mahvetti bir tanıdığımıda mahvetti kadın hamileyken yumurtalıklarındaki kist yüzünden ameliyat oldu ve yumurtalıkları alındı bir daha bebeği olamayacak. Güvenmeyin beni mahvetti o ne adette düZen bıraktı ne bişey ödem üstüne ödem yaptı hep göğüs ağrısı çektim düşmüş fsh mı fırlattı yukarı. Zor topladım ilaçlarla. Sürekli bulantı kusma yaptı kadınada yazdım hatta ilgilenmediler bile karalamak için söylemiyorum kullanmayın sakın doktora gidin ilaç kullanın daha iyi.

Gerçekten mi ay inanmıyorum çok memnun kalan vardı ama artık kullanmam o zaman iyiki söyledin

Merhaba canım ne durumdasın merak ettim. Benim de yumurtlama gunumden bu yana kasık ağrılarım var . Test yaptınız mı

Merhaba canım ne durumdasın merak ettim. Benim de yumurtlama gunumden bu yana kasık ağrılarım var . Test yaptınız mı
Hayır test yapmadım adete yakınım şuan ve belirtilerim azaldı o yüzden ümidim yok belki yarın ya da diğer gün yapabilirim test senin adet tarihin ne zaman belirtilerin nedir ??

Benimde adet günüm 1gun gecti.sabah halzilikle uyandım elimin ayagimin canı yok sanki .sağ bacagimi hissetmiyorum sanki buz tutmuş da tutulmuş gibi ilk defa böyle bişey yasiyorum.en belirgin yaşadığım şey bacak ağrısı neyim nesidir anlayamadım varmı böyle bişey yaşayan bacilar

Bu iğne batması tam olarak nerede oluyor benimde göbek deliğinden 4 parmak altta iğneleme oluyor arada tüp bebek yaptırdım da 4. Gündeyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…