G giz13 Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi giz13 #1 Merhabalar, benim adetim 2 gün gecikti ve şuan da hafif kahverengi lekelenmelerim var yerleşme kanaması genelde adet öncesi oluyormuş ama adet gününde veya gecikme sonrası başına gelip hamile olduğunu öğrenen var mı aranızda?
Merhabalar, benim adetim 2 gün gecikti ve şuan da hafif kahverengi lekelenmelerim var yerleşme kanaması genelde adet öncesi oluyormuş ama adet gününde veya gecikme sonrası başına gelip hamile olduğunu öğrenen var mı aranızda?
P premses110 Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi giz13 #2 Benim adetimizden 3 gun önce pembemsi bi lekem geldi tek sefer oldu ve bitti hala adet olmadım
I Ipeklisi Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi giz13 #3 Benim adetten birgün önce geldi 2 gün sürdü lekelenme sonra bitti
P premses110 Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi giz13 #4 Kalbikirikkkkkk .!.: Benim adetten birgün önce geldi 2 gün sürdü lekelenme sonra bitti Genişletmek için tıkla... Hamile misiniz
Kalbikirikkkkkk .!.: Benim adetten birgün önce geldi 2 gün sürdü lekelenme sonra bitti Genişletmek için tıkla... Hamile misiniz
I Ipeklisi Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi giz13 #5 premses110 .!.: Hamile misiniz Genişletmek için tıkla... Evet
P premses110 Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi giz13 #6 premses110 .!.: Hamile misiniz Genişletmek için tıkla... Regl sancısı yasadınız mı şuan regl ağrım var sökülmüyor 3 gun oncede böyle bi durum yaşadığım için acaba mı diyorum
premses110 .!.: Hamile misiniz Genişletmek için tıkla... Regl sancısı yasadınız mı şuan regl ağrım var sökülmüyor 3 gun oncede böyle bi durum yaşadığım için acaba mı diyorum
S serminnyc Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi giz13 #7 premses110 .!.: Regl sancısı yasadınız mı şuan regl ağrım var sökülmüyor 3 gun oncede böyle bi durum yaşadığım için acaba mı diyorum Genişletmek için tıkla... Son durum ne acaba?
premses110 .!.: Regl sancısı yasadınız mı şuan regl ağrım var sökülmüyor 3 gun oncede böyle bi durum yaşadığım için acaba mı diyorum Genişletmek için tıkla... Son durum ne acaba?
P premses110 Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi giz13 #8 serminnyc .!.: Son durum ne acaba? Genişletmek için tıkla... Hala adet olmadım
M melegm20 Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi giz13 #9 premses110 .!.: Hala adet olmadım Genişletmek için tıkla... Oldunuz mu
M mila4006 Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi giz13 #10 Benimde lekelenmem oldu son durum ne? Sizin