• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet mi Yerleşme kanaması mı??

busbusumde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2015
84
36
88
33
Kızlar merhaba
Adetime tam 7 gün var ancak bugün kahverengi lekelenmeler yaşadım,düzenli adet olan biriyim,daha adetime çok varken bu leke beni düşündürdü,hamilelik bekliyorum,Adete 1 hafta kala kahverengi yerleşme kanaması olurmu ??

Kızlar merhaba
Adetime tam 7 gün var ancak bugün kahverengi lekelenmeler yaşadım,düzenli adet olan biriyim,daha adetime çok varken bu leke beni düşündürdü,hamilelik bekliyorum,Adete 1 hafta kala kahverengi yerleşme kanaması olurmu ??
Rahime yerleşme bu zamanlar oluyor olabilir

Bence en erken regl beklediğiniz gün yapın eğer gebelik varsa ilk önce kana sonra idrara geçiyor o da 1 haftayı bulur

İnşallah hayırlısı😊aşırı bel ağrım var hayatımda ilk defa böyle bir ağrı yaşıyorum ayakta uzun süre kalamıyorum,bu yüzden hamileyim hissediyorum ama bakalım bir kaç gün daha sabredeceğim:)
Sabret bence de,çünkü erken gebelik testiyle 5 gün kala ikiz gebeliğim bile negatif çıkmıştı benim.Varsa da yok sanır üzülürsün boşuna

Adet günüm de önce pembe hafif lekelenme oldu sonrada gün içinde kahve rengine döndü.. bugün ise kesildi tamamen.. inanılmaz bi göğüs ağrım var ve dolu dolu göğüslerim.. evde gebelik testi kalmamıştı ovulasyon ile baktım afetten önce koyulugu az geldi bana.. adet mi olacagım yerleşme kanaması mi çok kararsız kaldım

Eklentiler

• 20230212_092530.jpg
    20230212_092530.jpg
    85,9 KB · Görüntüleme: 466
Adet günüm de önce pembe hafif lekelenme oldu sonrada gün içinde kahve rengine döndü.. bugün ise kesildi tamamen.. inanılmaz bi göğüs ağrım var ve dolu dolu göğüslerim.. evde gebelik testi kalmamıştı ovulasyon ile baktım afetten önce koyulugu az geldi bana.. adet mi olacagım yerleşme kanaması mi çok kararsız kaldım
Bu hamilelik testiyse hamilesiniz kan verin değerini 100 den fazladır teste göre🌸

Sabret bence de,çünkü erken gebelik testiyle 5 gün kala ikiz gebeliğim bile negatif çıkmıştı benim.Varsa da yok sanır üzülürsün boşuna
Sabah predictorle yaptım ve negatif😔
Kaset testte dün ikinci çizgi silik de olsa çıkmıştı adetime 4 gün var predictorde çıkması lazımdı olsaydı ama 2 saattir hiçbir çizgi çıkmadı silik bile olsa😔 oysa hayatımda ilk defa böyle bir bel ağrısı yaşamıştım,ilk defa adetimden bu kadar gün önce lekelenmem olmuştu,ben de implantasyon sandım…😔

Kaset testte dün ikinci çizgi silik de olsa çıkmıştı adetime 4 gün var predictorde çıkması lazımdı olsaydı ama 2 saattir hiçbir çizgi çıkmadı silik bile olsa😔 oysa hayatımda ilk defa böyle bir bel ağrısı yaşamıştım,ilk defa adetimden bu kadar gün önce lekelenmem olmuştu,ben de implantasyon sandım…😔
Kan testi yaptırsan

Umarım vardır bebisin hayırlısı olsun ama şunu söyleyebilirim ki bu işe yıllarını harcamış biri olarak adet günü geçmeden belirti OLMAZ yıllarca kendimi dinledim her şeyi acaba diye düşündüm her ay ama gerçekten hamile kalınca anladım ki boşuna kafamı yormusum
İnşallah vardır ama yoksa bundan sonraki aylar için bu tavsiyeme kulak ver

Umarım vardır bebisin hayırlısı olsun ama şunu söyleyebilirim ki bu işe yıllarını harcamış biri olarak adet günü geçmeden belirti OLMAZ yıllarca kendimi dinledim her şeyi acaba diye düşündüm her ay ama gerçekten hamile kalınca anladım ki boşuna kafamı yormusum
İnşallah vardır ama yoksa bundan sonraki aylar için bu tavsiyeme kulak ver
Haklısın canım Rabbim herkese hayırlı zamanda versin..Benim ikinci bebeğim olacak Allahın izniyle..İlkinde adetten bir kaç gün önce predictor test ile yaptım ikinci çizgi çıkmadı daha sonra testi çöpe attım,1 saat sonra tekrar bakayım dedim çöpten baktım ikici çizgi vardı,heyecanlandım hemen kan testine gittim ve hamileydim..o yüzden şimdi de adetten önce test yapayım yine çıkar dedim,en çok da belirtilere güvendim ama bu kez predictor test ikinci çizgi yok ama vucüt ben hamileyim diyor

Kan testi yaptırsan
İdrar testinde ikinci çizgiyi göreyim sonra da kan testi yaptırırım garantilerim dedim ama kan testi de yaptırmayacağım şuan,adet günümde yaptırmayı düşünüyorum kan testini
Dün yaptıgım artı med kaset testler bunlardı canım bak,15-20 dk sonra çıktı bu ikinci çizgi

Eklentiler

• 6735940A-FBD0-4552-9E35-663C4EF02B81.jpeg
    6735940A-FBD0-4552-9E35-663C4EF02B81.jpeg
    331 KB · Görüntüleme: 430
  • 963F143D-9E4F-4F04-82E9-694B909D0997.jpeg
    963F143D-9E4F-4F04-82E9-694B909D0997.jpeg
    92,3 KB · Görüntüleme: 428
İdrar testinde ikinci çizgiyi göreyim sonra da kan testi yaptırırım garantilerim dedim ama kan testi de yaptırmayacağım şuan,adet günümde yaptırmayı düşünüyorum kan testini
Dün yaptıgım artı med kaset testler bunlardı canım bak,15-20 dk sonra çıktı bu ikinci çizgi
Burada kızlar hep ikinci çizgi çıktığını söylemişlerdi testin markası bu muydu bilmiyorum.
Ben sana söylemiştim ama regl gününü bekle diye,sabredemedin dimi
Canım inşallah vardır,yoksa da üzülme her ay yeni umut bi sorun yoksa olur elbet.

Bu ikinci hamileliğim olacağı için,ilk hamileliğimde predictorla adetten bir kaç gün önce yaptım negatif sandım çöpe attım 1-2 saat sonra baktım çöpe çift çizgiydi hemen kan vermeye gittim ve hamileydimm..o yüzden sabırsılıgımm:)

Back