merhaba ben 3ocakta sürtünerek ilişkiye girdim psikolojikti sanırım ilerleyen günlerde karnımda şişlik hissettim midem bulandı bikaç doktora sordum böyle hamile kalınmaz psikolojik dediler.adetim normalde herayın 24ünde olur 1gün gecikti 25inde oldum geçen ay ama ağrısız geçti 4 5gün sürdü.rahatlar gibi oldum sonrada aklıma bu üstüne görme olayı takıldı.acaba ben gerçekten adet mi gördüm yoksa üstüne görmemiydi üstüne görme ilişkiden sonra hamile kalındıysa kaç gün sonra görülür mesela ben 3ocakta sürtünerek ilişki yaşadım 25inde üstüne görme olurmu?bu ayda bugün adet olmam gerekiyodu bugün olmadım beni aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler
NOT:sürtünerek ilişkimde ikimizde de iç çamaşırları vardı ve sadece bi ara sevgilim penisine elini sürüp kuru olduğunu görünce vajinama dokundu olay bundan ibaret bunu hangi doktorla konuştuysam böyle hamile kalınmaz dedi ama yinede insan şüpheleniyor işte:/
doktora konuyu nasıl anlattın çok merak ettim...sürtünerek zevk almayı tatmin olmayı bilecek durumdasın ama o şekilde hamile kalmanın mümkün olmadığını bilmeyecek kadar saf...
Büyük ihtimal eleştiriler alacaksınız. Şimdiden hazırlıklı olun
Üstüne görme benim bildiğim bu kadar büyük zaman farkı ile olmuyor yakın bir tarihte gerçekleşiyor.
Ayrıca stres yaptığınız içinde şuan ki adetiniz gecikmiş olabilir.
Alamadım gebelik testi o yüzden yapamadım.kafama takılan şey normalde hiç şaşmazdı adetim ve sancılı olurdu geçen ay 1gün gecikti ve agrısız oldu bu ayda şuanyine 1gün gecikmiş durumda ve adetolmadım halaBence üstüne görme değildir, sanmıyorum eğer hamile kalmak o kadar kolay olsaydı evli onca çift hemen bebek sahibi olurdu. Ayrıca bu kadar zaman geçmiş üstünden neden gebelik testi yapmadın ki? En iyi ve kesin yolu.
Teşekkür ederim düzgün bir cevap verdiğiniz için..
merhaba ben 3ocakta sürtünerek ilişkiye girdim psikolojikti sanırım ilerleyen günlerde karnımda şişlik hissettim midem bulandı bikaç doktora sordum böyle hamile kalınmaz psikolojik dediler.adetim normalde herayın 24ünde olur 1gün gecikti 25inde oldum geçen ay ama ağrısız geçti 4 5gün sürdü.rahatlar gibi oldum sonrada aklıma bu üstüne görme olayı takıldı.acaba ben gerçekten adet mi gördüm yoksa üstüne görmemiydi üstüne görme ilişkiden sonra hamile kalındıysa kaç gün sonra görülür mesela ben 3ocakta sürtünerek ilişki yaşadım 25inde üstüne görme olurmu?bu ayda bugün adet olmam gerekiyodu bugün olmadım beni aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler
NOT:sürtünerek ilişkimde ikimizde de iç çamaşırları vardı ve sadece bi ara sevgilim penisine elini sürüp kuru olduğunu görünce vajinama dokundu olay bundan ibaret bunu hangi doktorla konuştuysam böyle hamile kalınmaz dedi ama yinede insan şüpheleniyor işte:/
canım psikolojikmen gecikmiş olabilir stres yapma 4 5 gün sürmüş bak o yuzden sıkıntı yok okadar uğraşıyorz hamile kalmıyoruz tedaviler bile yetmiyo sen o şekil hamile kalırsan bennn peeessss derim birde kardeşçe birşey diyeyim alınma ama keşke sevgilinle o kadar ileriye gitmesenz hersey tadında güzel yanlış anlama seen anla ne demk istediğimi test tutarsan şayet yazarsınn
Teşekkürler yorumun için ordan bakıldığı zaman haklısın ama herşeyin planını yaptık geleceğimizi birbirimize göre ayarladık yani tabiki yinede kimseye güven olmaz ama çok ileriye gitmeyi zaten o da istemiyo en fazla bu kadar. Ama işte bu olaydan sonra böyle farklılıkların olması beni düşündürdü elbette mantıken böyle bişey olması olası değil iç çamaşırlarımız üzetimizdeyken ama normalinden farklı şeyler olunca buraya yazıp paylaşmak danışmak istedim tekrar teşekkürler açıklaman ve fikirlerin için
kesinlikle yanlış anlama kötü niyetle demedim zaten belli oluyo ilk yaşadığın çünkü o şekil bile korkmuşsun hamile kalsam diye kırıcı olmak istemem kızkıza konuştuk sadece canım test tutacanmı yinede tutarsan haber ver k.i.b
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?