merhaba ben 3ocakta sürtünerek ilişkiye girdim psikolojikti sanırım ilerleyen günlerde karnımda şişlik hissettim midem bulandı bikaç doktora sordum böyle hamile kalınmaz psikolojik dediler.adetim normalde herayın 24ünde olur 1gün gecikti 25inde oldum geçen ay ama ağrısız geçti 4 5gün sürdü.rahatlar gibi oldum sonrada aklıma bu üstüne görme olayı takıldı.acaba ben gerçekten adet mi gördüm yoksa üstüne görmemiydi üstüne görme ilişkiden sonra hamile kalındıysa kaç gün sonra görülür mesela ben 3ocakta sürtünerek ilişki yaşadım 25inde üstüne görme olurmu?bu ayda bugün adet olmam gerekiyodu bugün olmadım beni aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler
NOT:sürtünerek ilişkimde ikimizde de iç çamaşırları vardı ve sadece bi ara sevgilim penisine elini sürüp kuru olduğunu görünce vajinama dokundu olay bundan ibaret bunu hangi doktorla konuştuysam böyle hamile kalınmaz dedi ama yinede insan şüpheleniyor işte:/
NOT:sürtünerek ilişkimde ikimizde de iç çamaşırları vardı ve sadece bi ara sevgilim penisine elini sürüp kuru olduğunu görünce vajinama dokundu olay bundan ibaret bunu hangi doktorla konuştuysam böyle hamile kalınmaz dedi ama yinede insan şüpheleniyor işte:/