• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet mi öldüm yoksa düşük mü yapiyorum

Prensesdenim

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2021
5
1
1
26
3 aylik iğne vurulmustum ama test yaptırmamistim eminim diye iğne vurulduktan 1 ay sonra kanamam oldu karnım ağrıdı ayaklarim sogudu biraz normal sekilde kan geldi ardından tuvalete gittiğimde et. Deri gibi kan pihtisina benzer bir parça vardı birazcık uzundu ardından birdaha ne kan nede pıhtı geldi ama 3aylik iğne etkisini koruyor adet mıyım yoksa düşük mü oldu bilemedim hiç düsuk yapmadığım için ?
IMG_20210219_173922.webp

3 aylik iğne vurulmustum ama test yaptırmamistim eminim diye iğne vurulduktan 1 ay sonra kanamam oldu karnım ağrıdı ayaklarim sogudu biraz normal sekilde kan geldi ardından tuvalete gittiğimde et. Deri gibi kan pihtisina benzer bir parça vardı birazcık uzundu ardından birdaha ne kan nede pıhtı geldi ama 3aylik iğne etkisini koruyor adet mıyım yoksa düşük mü oldu bilemedim hiç düsuk yapmadığım için ?Eki Görüntüle 2786384
Canım düşük öyle kolay birşey değil düşük olsa dayanılmaz sancın olur ve öyle küçük pıhtılar olmaz. Senin ki anlaşılan adet canım içerde birikmiş onu atmışsın sen

Back