Bakıldı ama bi problem olmadığını söyledilerHormonlara filan bakılmış mıydi?
Benim de içim hiç rahat değil. Bu süreçte de hastaneye gidip meşgul etmek istemiyorum beklesem mi napsam bilemedimBana pek normal gelmedi bu durum başka bir doktora daha görün bence.
Senin de mi böyle oldu? Daha önce doktora gitmiş miydin? Ben de hiç test yapmadım korkuyorum yapmayaBende aynı durumdayım sat 12 Şubat test yaptım ikinci çizgi C ye çok yakın
Bu test bozuk ama canım fazla damlatmışsınBende aynı durumdayım sat 12 Şubat test yaptım ikinci çizgi C ye çok yakın
Ilginç ama mümkün olan ilk fırsatta doktora git kistik bir durum filan olabilir.Bakıldı ama bi problem olmadığını söylediler
Her ay düzenli gidiyorum bir sıkıntı yok ilk kez böyle olduSenin de mi böyle oldu? Daha önce doktora gitmiş miydin? Ben de hiç test yapmadım korkuyorum yapmaya
3 damlaBu test bozuk ama canım fazla damlatmışsın
3 damla koydumBu test bozuk ama canım fazla damlatmışsın
Ben de aynı durumdayım, hastaneyi aradım gelmeme gerek var mı riskli bi durum olur mu diye, yeni evlilikte ve mevsim değişikliğinde bunlar olabilir, gelmenize gerek yok, riskli bi durum da yok,Her ay düzenli gidiyorum bir sıkıntı yok ilk kez böyle oldu
Bakıldı ama bi problem olmadığını söylediler
Bende aynı durumdayım sat 12 Şubat test yaptım ikinci çizgi C ye çok yakın
Öyle yapcam canım haftaiçiIlginç ama mümkün olan ilk fırsatta doktora git kistik bir durum filan olabilir.
doktora gidecek misin canımHer ay düzenli gidiyorum bir sıkıntı yok ilk kez böyle oldu
Ben de aynı durumdayım, hastaneyi aradım gelmeme gerek var mı riskli bi durum olur mu diye, yeni evlilikte ve mevsim değişikliğinde bunlar olabilir, gelmenize gerek yok, riskli bi durum da yok,
bir sonraki adet gününüzu bekleyin dediler bana da.
[/QUOTE
İnsanın içi rahat etmiyor ki
Evet Pazartesi ilk işim o olacakÖyle yapcam canım haftaiçi
doktora gidecek misin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?