• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adet mi hamilelik mi lütfen bilgilendirin(clife kullandım)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sakinkafa

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2020
31
18
8
30
Merhaba kızlar adetleri düzenli esim ve bende hiç bir sorun olmadığı halde 1.5 yıldır hamile kalamıyorum bu ay c life diye bir macun kullandım kullanıp hamile kalan çok kişi var ve ben bu ay 4 gün gecikmem oldu göğüslerime dokunamıyorum nadirde kasık batması oluyor bugün idrar testi yaptım negatif acaba erken mi yaptım rica etsem yardımcı olabilir misiniz

Merhaba kızlar adetleri düzenli esim ve bende hiç bir sorun olmadığı halde 1.5 yıldır hamile kalamıyorum bu ay c life diye bir macun kullandım kullanıp hamile kalan çok kişi var ve ben bu ay 4 gün gecikmem oldu göğüslerime dokunamıyorum nadirde kasık batması oluyor bugün idrar testi yaptım negatif acaba erken mi yaptım rica etsem yardımcı olabilir misiniz
Canim ayni durumdayim sun adet gunumdu gelmedi gigus agrisi kasik batmasi mide bulantisi var ne gelen var ne giden

Aynen fazlasıyla gaz sorunu yaşıyorum 🤭 çok istiyorum bir evlâdım olsun rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın 😢
Ben 2013te evlendim 8.seneme girdim evleneli 1dusuk yasadim baskada nasip olmadi evlendigimde beri istiyorum 7aylik evliyken kist patlaması yasadim 2sene korun dedi doktor 1sene korundum sonra devam ettik sonra 2017de dusuk yaptim ilac tedavisi ile kaldim nasipte yokmus

Ben 2013te evlendim 8.seneme girdim evleneli 1dusuk yasadim baskada nasip olmadi evlendigimde beri istiyorum 7aylik evliyken kist patlaması yasadim 2sene korun dedi doktor 1sene korundum sonra devam ettik sonra 2017de dusuk yaptim ilac tedavisi ile kaldim nasipte yokmus
1.5 yıllık evliyim hiç korumadık çok doktora gittik hiç birşey çıkmıyor 3 ay komen+çatlama iğnesi oldum 3 er 2ser yumurta oluyor çatlıyor ama hamile kalamıyorum bu ay rahîm filmi çekilecektim virüs yüzünden hastaneye gitmek istemiyorum

Inşallah rabbim daha com beklemez 💚 herhangi bir sorun var mı hamile kalamamanda

Inşallah en kısa zamanda mutlu haber alırsın canım

Kızlar ben de adet gecikmesi yaşıyorum dün lavaboya gittiğimde pembemsi acık renk bir lekelenme oldu adet oluyorum dedim ve şuan sökülmedi acaba yerleşme kanaması olabilir mi yaptığım testler hep negatif çıktı 😣

Kızlar ben de adet gecikmesi yaşıyorum dün lavaboya gittiğimde pembemsi acık renk bir lekelenme oldu adet oluyorum dedim ve şuan sökülmedi acaba yerleşme kanaması olabilir mi yaptığım testler hep negatif çıktı 😣
Seni yanıltmak istemem ama yerleşme kanamasından şüphelenmiyorsan bir kaç gün sonra test yapman gerekiyormus

Ben de geçen ay yaşadım bunu adetim 3 gün gecikti ama o 3 gün boyunca pembemsi kahverengi lekelenmelerim oldu gittim ilk defa gebelik testi aldım sonuç buz gibi bir negatif akşamına da söküldü ama sökülmek,hamile değilsin canım umarım bir an önce adet döngusune girer ve gelecek ayin planlamasını yapabilirsin😊

Adetin dört gün geçtiyse hamilelik olsaydı çıkardı canm. Benim adete 4 gün kala silikte olsa çıkmştı

Maalesef canım ya ben de yaşadım geçen ay hatta adetten sonra 13 gün temiz kalabildim o kadar erken geldi ki pembe kahverengi sonra da löpür löpür oldu,ama inşallah senin yerleşmedir

Maalesef canım ya ben de yaşadım geçen ay hatta adetten sonra 13 gün temiz kalabildim o kadar erken geldi ki pembe kahverengi sonra da löpür löpür oldu,ama inşallah senin yerleşmedir
Benim normal de 23 mart ta adet olmam lazımdı ve suan kanama lekelenme şeklinde ve karnım ağrıyor adet ağrısı gibi

Back