• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adet mi hamilelik mi anlamadım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kubraay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2017
1
0
1
29
Arkadaşlar merhaba ben düzenli adet olan biri değilim hep 2 3 gün değişimler oluyordu şubat 17de oldum en son eşimle ilişkiye girdik ama çok dikkatliydik hastalığım 4 gün geçikti 2 kez test yaptım negatif çıktı ve bugün çok az kan gelmeye başladı sanki yok gibi hiç böyle gelmezdi kanım sabah aspirin içmiştim ondan olabilit mi neden olabilir şimdiden çok sağolun

Arkadaşlar merhaba ben düzenli adet olan biri değilim hep 2 3 gün değişimler oluyordu şubat 17de oldum en son eşimle ilişkiye girdik ama çok dikkatliydik hastalığım 4 gün geçikti 2 kez test yaptım negatif çıktı ve bugün çok az kan gelmeye başladı sanki yok gibi hiç böyle gelmezdi kanım sabah aspirin içmiştim ondan olabilit mi neden olabilir şimdiden çok sağolun
Canım benim düzenli adet döngüm vardı. Bebek düşünmeye başlayınca alt üst oldu. Bir hafta önce iki hafta sonra oldu. Bir gün geldi iki gün gelmedi. Doktorum stresle alakalı olduğunu genelde Bebek için uğraşan kadınların adet döngülerinde böyle sapmalar olduğunu söyledi. Umarım önemli bir şey değildir. Geçmezse doktoruna başvur bence. Sevgiler

Back