Merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Bu ay adetim 3 gün gecikti 3 günün sonunda sabah kalktığımda böyle bozuk para 1 lira varya onun kadar kırmızı kan gelmişti ve o kadar oldu daha da hiç adet olmadım. Bundan 2 gün öncede test yapmıştım negatif çıktı. Sizce gebelik mi yoksa düşük mü oldu??
Merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Bu ay adetim 3 gün gecikti 3 günün sonunda sabah kalktığımda böyle bozuk para 1 lira varya onun kadar kırmızı kan gelmişti ve o kadar oldu daha da hiç adet olmadım. Bundan 2 gün öncede test yapmıştım negatif çıktı. Sizce gebelik mi yoksa düşük mü oldu??
Düşük değildir iki defa yasadim o kanama başka bi kanama. Kimyasal gebelikte yasadim ondada kanama yogun oluyor. Bence adetin henuz sokulmedi. Bu ay benimde iki gün boyunca bi iki defa pembe leke geldi gebelik mi acaba dedim hic öyle olmazdi kanamam hemen başlardı fakat iki günün sonunda adetim sokuldu. Normale gore çok az oldu fakat mevsimler vs vs etkiliyor iste herşey.. Umarim gonlunuzden gecen nasip olur