Merhaba hanımlar. İlgili konuların neredeyse tamamını okumuş satır aralarında binbir umut dolaşmış bir kadınım. 6 yaşında bir oğlum var 2 yıldan fazla bir süredir çocuk istiyoruz. Bu arada 37 yaşıma 2 ay kaldı. Her türlü hormon testi yapıldı hiçbir sıkıntı yok dediler. Adetim de düzenlidir. Ağustos ayında ilaç ve çatlatma da denedik. Fakat tutmadı. 1 yıldır ovulasyon takibi de yapıyorum bu arada. Artık ümidim iyice azalmış durumda. Bu aydan sonra doktora gitmeyi de bırakacağım. Doktor solda 2 yumurta sağda 1 ama sağdaki gelişmez yine soldaki bir tane büyük olan gelişir demişti. Telefon uygulamasında 3 Ekim olan yumurtlama günümü ,5 Ekim'de sağ taraftan belden kasığa doğru bir ağrı ile hissettim. ( Bu arada nadir olarak yumurtladgmi hissedebiliyorum.)Hemen ovulasyon testi yaptım resmen pik. Yani doktorun sağdaki gelişmez dediği yumurta da gelişti. Ben bu ay belki de 2 yumurta ile şansımin artacağını düşünerek hemen doktora randevu aldm ama dr kaynaklı randevu iptal edilince çatladiğini kontrol bile edemedim. Son kontrol de ilişki öngörülen tüm günleri değerlendirmistik. Şu an ise adetime 1 gün var ama ben her ay olduğu gibi yine adet olacakmışim gibi elim ayağım buz kesiyor.
Bugün sabahtan akşama kadar bu sefer geliyor diyerek WC de nöbet bekledim. Çok yoğun stresli bir işim var öyle fazla kendimle doktorla uğraşmıyorum izin vs durumları.
Şimdi sorularım şu 5 Ekim'de sağdan hissettiğim yumurtlama sonrası çatlama aynı gün mu oluyor? Sizce de aynı anda iki yumurtann geliştiği örnekler olur mu? Kaç gün sonra test yapmak uygundur?
Bir de benim gibi eli ayağı buz kesilen, kasıginda ince bir ağrı olup adet bekleyip gebelik haberini alanınız var mı? Gerçekten adet olacakmış gibi ama???
Bugün sabahtan akşama kadar bu sefer geliyor diyerek WC de nöbet bekledim. Çok yoğun stresli bir işim var öyle fazla kendimle doktorla uğraşmıyorum izin vs durumları.
Şimdi sorularım şu 5 Ekim'de sağdan hissettiğim yumurtlama sonrası çatlama aynı gün mu oluyor? Sizce de aynı anda iki yumurtann geliştiği örnekler olur mu? Kaç gün sonra test yapmak uygundur?
Bir de benim gibi eli ayağı buz kesilen, kasıginda ince bir ağrı olup adet bekleyip gebelik haberini alanınız var mı? Gerçekten adet olacakmış gibi ama???