Kasım ayinin 1-2-3-4 adet oldum 13 Kasım'da aşılamam yapıldı 9 gün sonra yani 22-23-24-25-26 yine adet gördüm , Aralık ovulasyon takibini yaptim adetlerim düzenlidir, Aralık 3-4-7-9-11-13 ünde korunmadik , bat 4 gün sonra olması gerekiyor ama herhangi bir adet belirtim yok , sadece kasık ağrılarım var özellikle sağ kaşık bıçak batması gibi oluyor , hamilelik olabilir mi yoksa adet belirtisi midir kasık dışında herhangi bir belirti yok
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adet mı hamilelik mı
- Konu Sahibi Duygu62
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.651
- 548
Her ikisi de olabllir. Gecikmeyi bekleyip test yapin. Insallah vardir.Kasım ayinin 1-2-3-4 adet oldum 13 Kasım'da aşılamam yapıldı 9 gün sonra yani 22-23-24-25-26 yine adet gördüm , Aralık ovulasyon takibini yaptim adetlerim düzenlidir, Aralık 3-4-7-9-11-13 ünde korunmadik , bat 4 gün sonra olması gerekiyor ama herhangi bir adet belirtim yok , sadece kasık ağrılarım var özellikle sağ kaşık bıçak batması gibi oluyor , hamilelik olabilir mi yoksa adet belirtisi midir kasık dışında herhangi bir belirti yok
Çok teşekkür ederim inşallahHer ikisi de olabllir. Gecikmeyi bekleyip test yapin. Insallah vardir.
Adet belirtileri ile gebelik belirtileri çok benzer yanlız gebelikte çok idrara çıkma oluyorKasım ayinin 1-2-3-4 adet oldum 13 Kasım'da aşılamam yapıldı 9 gün sonra yani 22-23-24-25-26 yine adet gördüm , Aralık ovulasyon takibini yaptim adetlerim düzenlidir, Aralık 3-4-7-9-11-13 ünde korunmadik , bat 4 gün sonra olması gerekiyor ama herhangi bir adet belirtim yok , sadece kasık ağrılarım var özellikle sağ kaşık bıçak batması gibi oluyor , hamilelik olabilir mi yoksa adet belirtisi midir kasık dışında herhangi bir belirti yok
Bugün adet olmam gerekirdi ama olmadım , 28 günde bir olmam laz normalde bir kaç.gun daha bekleyip kan testi vermek en iyisi sanırım , çünkü adet Belirtilerim var hüsrana uğramak istemiyorum geç döllenme de olabilirAdet belirtileri ile gebelik belirtileri çok benzer yanlız gebelikte çok idrara çıkma oluyor
Bugün adet olmam gerekirdi ama olmadım , 28 günde bir olmam laz normalde bir kaç.gun daha bekleyip kan testi vermek en iyisi sanırım , çünkü adet Belirtilerim var hüsrana uğramak istemiyorum geç döllenme de olabilir5
Teşekkürler umarım güzel sonuç alırım hepimiz için tabii Allah hayırlı olanı versinBeş gün bekle kantesti yap direk hiç kafan karışmaz.kan testi kesindir
Bende 8 Kasım adet oldum 5 günde bitti ama leke leke 12 sürdü 28-29 Kasım beraber oldum 8 Aralık regl olacaktım olmadım 10 Aralık test yaptım negatif belki erken yaptım ama negatif oluncada tekrar almadım test olurum adet diye 12 gün geçti hala adet olmadım göğüsümde hassasiyet başladı idrara sık çıkma gibi belki psikolojik bilmiyorum yaniTeşekkürler umarım güzel sonuç alırım hepimiz için tabii Allah hayırlı olanı versin
10 Aralık çok erken yapmışsınız testi , isterseniz kan testi kesin sonuç verir yaptırın 12 gün geçmiş sonuç olarak umarım gebesinizdirBende 8 Kasım adet oldum 5 günde bitti ama leke leke 12 sürdü 28-29 Kasım beraber oldum 8 Aralık regl olacaktım olmadım 10 Aralık test yaptım negatif belki erken yaptım ama negatif oluncada tekrar almadım test olurum adet diye 12 gün geçti hala adet olmadım göğüsümde hassasiyet başladı idrara sık çıkma gibi belki psikolojik bilmiyorum yani
Yarın inş test yaptırcam belirsizlikle uğraşamayacağım gebe bile değilsem doktora giderim neden böle oldu10 Aralık çok erken yapmışsınız testi , isterseniz kan testi kesin sonuç verir yaptırın 12 gün geçmiş sonuç olarak umarım gebesinizdir
- 9 Şubat 2019
- 1.298
- 1.029
- 133
- 32
Sonucunuz ne oldu acabaYarın inş test yaptırcam belirsizlikle uğraşamayacağım gebe bile değilsem doktora giderim neden böle oldu
Doktora gittim kan tahlili verdim deger olarak 0.100 yazıyor hicbisey anlamadım hala adet olmadım adet belirtim yok açıkcasiSonucunuz ne oldu acaba
Beta hgc 0.100Sonucunuz ne oldu acaba
- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
Doğrudur, aslında gidip göstermiştim , rahmin arkasında var zaten portakal büyüklüğünde ama gebeliğe engel değilmiskist olmuş olabilir dr gitseniz iyi olur
Bnm adetime 9 gün var bugün kan verdim sizce cikarmiBeş gün bekle kantesti yap direk hiç kafan karışmaz.kan testi kesindir
Bildiğim kadarıyla daha çok erken. Yumurtlama gununuzden 12-14 gun sonra diyorlarBnm adetime 9 gün var bugün kan verdim sizce cikarmi
Him ozaman 9 günü bekliyicemBildiğim kadarıyla daha çok erken. Yumurtlama gununuzden 12-14 gun sonra diyorlar